Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gorlovs izcīna IBA "International" čempiona jostu

Rolands Eliņš

Gorlovs izcīna IBA "International" čempiona jostu
Artjoms Gorlovs pēc uzvaras ringā.

Šovakar aizvadītajā cīņu šovā "LNK Fight Night 18" galvenajā cīņā Latvijas bokseris Artūrs Gorlovs ieguva savu pirmo čempiona jostu profesionālajā boksā, kļūstot par Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) starptautisko čempionu. Citās cīņās pie savas karjeras desmitajām uzvarām tika Mārcis Grundulis un Kristaps Būlmeistars.

Artūrs Gorlovs (9-1-1) aizvadīja cīņu par IBA krūzeru jostu, cīnoties pret Bosnijas bokseri Bojanu Cestiču, kurš kā pretinieks bija sarunāts tikai pavisam nesen, jo iepriekš plānotie pretinieki tomēr neieradās uz cīņu. IBA pasaules boksa organizāciju rangā meklējama netālu aiz vadošā četrinieka (WBA, WBC, IBF un WBO), un savas karjeras laikā par tās čempionu kļuvis arī Mairis Briedis, kamēr "Intercontinental" titulu nesen ieguva cits Latvijas bokseris Nikolajs Grišuņins.

Gorlovs savu uzdevumu paveica pārliecinoši, jau pirmajos raundos parādot savu pārākumu, kuru līdz galam apliecināja trešajā raundā, kad ar vairākiem spēcīgiem sitieniem nosūtīja pretinieku nokdaunā un pēc tam tiesnesis drīz apturēja cīņu par labu Gorlovam, kurš līdz ar to ieguvis savu pirmo starptautisko titulu profesionālajā boksā.

Savas karjeras desmito uzvaru guva 20 gadus vecais Latvijas bokseris Mārcis Grundulis (10-1), kurš droši pēc punktiem pieveica spāni Jomeru Medrano (1-2-1). Grundulis uzņēmās iniciatīvu cīņas pirmajā pusē, bet pilnībā pārņēma kontroli pār cīņu un piektajā raundā nosūtīja pretinieku nokdaunā ar sitieniem pa ķermeni. Medrano ar pūlēm piecēlās un izturēja arī pēdējo sesto raundu, taču pēc punktiem Grundulis ieguva vienbalsīgu uzvaru.

Perfektu bilanci saglabāja Kristaps Bulmeistars (10-0), kurš arī guva karjeras desmito uzvaru. Viņš taktiskā cīņā pārspēja baltkrievu Ivanu Muraškinu, gūstot uzvaru pēc punktiem ar dalītu tiesnešu lēmumu (60:55, 57:57, 58:56).
Ar nokautu izcēlās Francis Rozentāls (6-0), kurš otrajā raundā no klinča nokautēja Melvinu Vasingu (8-9-4) no Nīderlandes.

Tikmēr Latvijas bokseru savstarpējā cīņā starp Sergeju Marčenko un Mārtinu Blumentālu tika fiksēts neizšķirts. Marčenko jau pašā sākumā tika pie smagi pārsista, iespējams, pat lauzta deguna, kas pārvērta cīņu asiņainā izrādē. Par spīti tam, ka asinis padarīja Marčenko baltos šortus teju pilnībā sarkanus, viņš nelika to manīt savā sniegumā un pēdējos raundos pat uzbruka vairāk, izmantojot, ka savu pirmo profesionālā boksa cīņu aizvadošais Blumentāls nedaudz piekusa.

Asiņainā ringa tīrīšana prasīja krietnu laiciņu, turklāt drīz vien izrādījās vismaz daļēji lieka, jo jau nākamās cīņas sākumā ievainots tika Artjoms Ramlavs (14-10), kuram baltkrieva Nadzira Bakšiņeva (7-11-3) sitiens pārsita deniņus. Ramlavs gan drīz atbildēja ar ko līdzīgu un novadīja cīņu līdz uzvarai pēc punktiem.

     [+] [-]

, 2021-07-25 06:34, pirms 3 gadiem
Iepriekš plānotie pretinieki neieradās uz cīņu... Visu cieņu Artūram, bet smieklīgi, ka jāmeklē kāds kurš gribētu sisties par jostu6, vēl jo vairāk jāmaksā viņam, lai dažus raundus nekrīt, tā kā piemēram Zutis

     [+] [-]

, 2021-07-25 16:04, pirms 3 gadiem
Roland, izlabo Bulmeistaram uzvārdu.

     [+] [-]

, 2021-07-25 22:42, pirms 3 gadiem
Ravix rakstīja: Iepriekš plānotie pretinieki neieradās uz cīņu... Visu cieņu Artūram, bet smieklīgi, ka jāmeklē kāds kurš gribētu sisties par jostu6, vēl jo vairāk jāmaksā viņam, lai dažus raundus nekrīt, tā kā piemēram Zutis
Te jau tā jocīgi raksta- "jo iepriekš plānotie pretinieki tomēr neieradās uz cīņu"

Nē nu viņus jau kāds baigi gaidīja ne. Tas ka nebūs, jau laiku iepriekš bija zināms, tāpēc arī sarunāja nākošo.