Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs šī gada ''Warriors'' komandu uzskata par labāko, kādā jebkad spēlējis

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Karijs šī gada ''Warriors'' komandu uzskata par labāko, kādā jebkad spēlējis
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

Goldensteitas ''Warriors'' līderis Stefens Karijs atklājis, ka šī gada komanda ir labākā, kādā viņš spēlējis līdzšinējā karjerā. Spēlētājs atklāja, ka Goldensteita jau naktī uz trešdienu vēlas noslēgt Rietumu konferences sēriju pret Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks''.

Viens no Goldensteitas ''Warriors'' līderiem Stefens Karijs pēc Rietumu konferences fināla trešās uzvaras pār Dāvja Bertāna pārstāvēto Dalasas ''Mavericks'' atklājis, ka, viņaprāt, šīs sezonas Goldensteitas ''Warriors'' ir labākā komanda, kādā viņš jebkad spēlējis. ''Pilnīgi noteikti,'' ar pārliecību atbildēja ''Warriors'' līderis. ''Citos gados esam spēlējuši labāk uzbrukumā vai aizsardzībā noteiktos nogriežņos, taču izveidot komandu šajā karjeras brīdī, kas cīnās par titulu, ir krietni nozīmīgāk.''

Karijs par NBA čempionu ar Goldensteitas ''Warriors'' kļuvis trīs reizes, bet pēdējo reizi ''Warriors'' finālā spēlēja 2018./2019. gada sezonā, kad tās rindas vēl pārstāvēja Kevins Durents. Toreiz Goldensteita finālā zaudēja Toronto ''Raptors'', nākamās divas sezonas nemaz neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Līdz šim izslēgšanas spēlēs Goldensteita bijusi dominējoša. Tā pirmajā kārtā uzvarēja pirmajās trīs spēlēs pret Denveras ''Nuggets'', vēlāk sērijā uzvarot ar 4-1, bet pusfinālā sešas spēlēs (4-2) uzvarēja arī Memfisas ''Grizzlies''. Tomēr pēc nonākšanas vadībā ar 3-0 vai 3-1 sekojusi nepārliecinoši aizvadīta spēle. To ''Warriors'' vēlas mainīt naktī uz trešdienu, jau Dalasā priekšlaicīgi pabeidzot sēriju un kā pirmā iekļūstot NBA finālā.

''Denverā pirmajā puslaikā bijām slinki,'' pirmās sērijas ceturto maču atceras Karijs. ''Ļāvām viņiem iegūt dzīvību, pie tam, viņi arī labi spēlēja. Memfisā mūs vienkārši apspēlēja no pirmās minūtes (piektajā spēlē) un uz to nespējām atbildēt līdz pat sestajai spēlei. Jāgūst mācības no šīm sērijām, taču pabeigt sēriju izbraukumā ir ļoti grūti,'' turpināja ''Warriors'' līderis.

14 izslēgšanas spēlēs Karijs vidēji guvis 27.1 punktu, atdevis 5.9 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 5.1 atlēkušo bumbu. Tālmetienus basketbolists izpildījis ar 38.4 % precizitāti. Rietumu konferences fināla sērijas ceturtā spēle Dalasā paredzēta naktī uz trešdienu plkst. 4:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-05-24 09:39, pirms 2 gadiem
Objektivi Analizejot taa ari ir. Splashi + Sperejs + allstar wiggins + toposais superstars pools. Labi, pools nebus Magic un Moranta levels bet skaidrs ka stabils allstar dalibnieks. Un klat vel naak loonijs kas kaa centrs ir virs videja un universali paligi.

Iepriekseja dominances laika bija 5 allstari un noname benkis. Visadi makaduudas kas tagad kina spele un penzonaari westi utt. Shi ir labaka komanda pedejo 20 gadu laika stabili!!!!

Pat lebja maiami un timija spurs nebija tik labas komandas

  +3 [+] [-]

, 2022-05-24 11:21, pirms 2 gadiem
Muļķības, AB Warriors bija labāki.
P.S. Es neesmu AB

     [+] [-]

, 2022-05-24 11:59, pirms 2 gadiem
kā var izfantazēt, ka Stefs runā par visu laiku labāko, JEBKAD, citos gados utml.

oriģinālā skaidri redzams, ka runā tikai par šo sezonu - patlaban Warriors ir labākajā formā šīs sezonas laikā.

tā var aizrakstīties tikai tad, ja nav ne jausmas kā GSW spēlēja titulu sezonās ar KD sastāvā

     [+] [-]

, 2022-05-24 12:33, pirms 2 gadiem
Daniel rakstīja: kā var izfantazēt, ka Stefs runā par visu laiku labāko, JEBKAD, citos gados utml.

oriģinālā skaidri redzams, ka runā tikai par šo sezonu - patlaban Warriors ir labākajā formā šīs sezonas laikā.

tā var aizrakstīties tikai tad, ja nav ne jausmas kā GSW spēlēja titulu sezonās ar KD sastāvā
tā var aizrakstīties ja nelasa rakstu
ps es ar nelasīju tā ka nezinu vai autors nohaltūrēja

     [+] [-]

, 2022-05-24 15:12, pirms 2 gadiem
Nu jā, izlasot oriģinālu, skaidrs, ka autors pilnīgas muļķības te sarakstījis, un virsraksts vispār absolūta fikcija.