Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Briest Latvijas basketbola un Igaunijas futbola komandu savstarpēja spēle?

Rolands Eliņš

Briest Latvijas basketbola un Igaunijas futbola komandu savstarpēja spēle?
Foto: JK Tallinna Kalev

Februārī nepareizi uzrakstīta komanda vārda dēļ izcēlās draudzīga komentāru apmaiņa starp BK "Ogre" un "Tallina Kalev" futbola komandu, un Igaunijas klubs tagad par to atgādinājis, sociālajos tīklos veicot ierakstu, ka viņu futbolisti ir trenējušies basketbolā, lai sagaidītu "Ogri" nākamreiz Tallinā.

Pirms mēneša basketbols klubs "Ogre" savos sociālajos tīklos informēja par izcīnīto uzvaru pār Tallinas "Kalev", kas sanāca ļoti pārliecinoša (97:52). Taču, rakstot pretinieku komandas nosaukumu, "tviterī" tika atzīmēta "JK Tallina Kalev", kas ir Igaunijas augstākās līgas futbola klubs ar līdzīgu nosaukumu.

"Apsveicam, puiši," atbildē rakstīja "Kalev". "Taču, lai jūs zinātu, mēs esam Tallinas futbola klubs."
"Ogre" par savu kļūdu nesamulsa un publiski atjokoja: "Nu, mums gandrīz vai likās, ka šovakar arī spēlējam pret futbola komandu. Taču paldies, mēs meklēsim īsto "Twitter" profilu."

Ar to arī uz laiciņu šo dažādo sporta veidu komandu saikne bija beigusies, taču šodien "Tallina Kalev" atjaunoja sarunu, veicot ierakstu, ka viņi ir trenējušies basketbolā, lai būtu gatavi nākamajai reizei, kad "Ogre" brauks uz Tallinu. Šis ieraksts tika papildināts ar vairākām "Kalev" futbolistu fotogrāfijām no basketbola laukuma.

"Ogres" pārstāvji uz šo ierakstu reaģēja pozitīvi. Klubs no sava profila to atzīmēja ar "retvītu", kamēr "Ogres" spēlētājs Kristaps Dārgais uzteica "Kalev" komandas humora izjūtu: "Prieks, ka igauņiem ar humoru viss kārtībā. Šis ir īstais veids, kā atbildēt."

     [+] [-]

, 2022-03-25 20:51, pirms 2 gadiem
pozitīvi