Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Liepāju" šosezon nepastiprinās "Dinamo" spēlētāji

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liepāju" šosezon nepastiprinās "Dinamo" spēlētāji
Gunārs Skvorcovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas čempionāta hokejā vicelīderi "Liepāju", kas no pirmajā vietā esošās valsts čempiones "Mogo" atpaliek par trim punktiem, taču aizvadījusi par diviem mačiem mazāk, izslēgšanas spēlēs nepapildinās Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" hokejisti. Pagājušajā gadā kurzemniekiem palīgā steidzās Roberts Bukarts, Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis.

Latvijas čempionāts hokejā sasniedzis finiša taisni, tāpēc komandas domā par izslēgšanas spēlēm. Piemēram, trešajā vietā esošais "Kurbads", kurš pēdējās divas sezonas zaudējis finālā, rindas papildinājis ar aizsargu Artūru Saliju (seši punkti trīs mačos), uzbrucējiem Artūru Mickeviču (četri punkti divās spēlēs) un baltkrievu Artjomu Karkotski (četri punkti trīs mačos).

Otrajā vietā esošajai "Liepājai", kas no līderes "Mogo" atpaliek par trim punktiem, taču aizvadījusi par diviem mačiem mazāk, pievienojies aizsargs Mārtiņš Oskars Freimanis (divi vārti trīs spēlēs), uzbrucēji Martins Lavrovs (divas piespēles trīs cīņās) un Aldis Āboliņš (viena piespēle divos mačos). Pēdējos gados kurzemniekiem palīgā devušies arī Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" sistēmas spēlētāji, taču 2016. gads ir izņēmums.

Rīdzinieki pēdējo maču regulārā čempionāta ietvaros aizvadīja 18. februārī, kad savā laukumā ar 4:2 pārspēja Sanktpēterburgas SKA, tomēr spēlētāji Latvijas čempionātam bija jāpiesaka līdz 15. februārim, portālam Sportacentrs.com norādīja "Liepājas" menedžeris Toms Strauss. "Ja būtu iespēja, kopā ar Rīgas "Dinamo" sēstos pie galda un domātu labāko variantu. Noteikti kāds brauktu palīgā, varbūt ne tādos apmēros kā pērn."

Pagājušajā sezonā "Liepāja" pusfinālā ar 1-3 atzina "Kurbada" pārākumu, bet duelī par bronzas godalgām ar 3-1 pārspēja "Zemgale/LLU" komandu. Sešos izslēgšanas mačos ar septiņiem vārtiem un 11 punktiem izcēlās Roberts Bukarts, tikpat spēlēs sešus punktus savāca Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis četros mačos sakrāja piecus punktus, bet Mārtiņš Porejs trīs cīņās palika sausā.

Palīgā devās arī spēlētāji no hokeja kluba "Rīga": aizsargi Ralfs Grīnbergs un Haralds Neimanis, uzbrucēji Kārlis Ozoliņš un Linards Mazurs-Mago. Kopā viņi savāca 13 punktus.

"Liepāja" nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad pulksten 13:15 izbraukumā tiksies ar Rīgas "Prizmu". Iespējams, regulārā čempionāta izšķirošā spēle risināsies 5. martā, kad ciemos uz Liepāju dosies "Kurbads". Kurzemnieki zaudējuši pēdējos trīs dueļus pret galvenajiem konkurentiem - "Mogo" vai "Kurbadu".

  +4 [+] [-]

, 2016-02-24 17:27, pirms 8 gadiem
Liepāja piesakās uz titulu!

  +8 [+] [-]

, 2016-02-24 17:29, pirms 8 gadiem
Jauki! Tas priecē.
Beidzot sapratuši, ka ar diegiem nav aršana,un nav vajadzības čakarēt iespēlētu komandu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-02-24 17:45, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Liepāja piesakās uz titulu!
Vo vo! Es jau gribēju, lai labāk šie atkal kādu pofigistiski nemotivēto dinamieti paņem! Tad Liepājai zelts pa 99% atkal nespīdētu! A tagad hvz....

     [+] [-]

, 2016-02-24 17:55, pirms 8 gadiem
Toties šajā sezonā Dinamo pastiprināja Liepājas spēlētāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-24 19:44, pirms 8 gadiem
Klavaslapa rakstīja: Viss ir loti skaidri - nav tada balvu fonda par titulu kads bija pern. Tapec HKL neiespringst ipasi un nedoma par pastiprinajumiem kuri varetu nakt par labu.
HKL savus mērķi-Latvijas čempiona titula iegūšana-nav mainījusi.
Vienīgi pamainījuši savu domāšanu pareizā virzienā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-24 20:36, pirms 8 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jauki! Tas priecē.
Beidzot sapratuši, ka ar diegiem nav aršana,un nav vajadzības čakarēt iespēlētu komandu
Viens no tiem diegiem bija labākais spēlētājs Čehijas līgā decembrī.

     [+] [-]

, 2016-02-24 21:03, pirms 8 gadiem
Klavaslapa rakstīja: Parasti neviens normals klubs no pastiprinajumiem neatsakaas. Ja redzi ka kads nespele - nosedini. Bet amatieru hokejaa laikam savadak
viņi jau arī neatteicās, vienkārši bija par vēlu pieteikt dinamiešus.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-24 21:35, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Viens no tiem diegiem bija labākais spēlētājs Čehijas līgā decembrī.
Nezinu kas viņam tur Čehijā, bet HKL viņš neko labu nedeva.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-25 00:19, pirms 8 gadiem
Jega tur ielikt profesionalaku, bet nemotivetu speletaju, kam galvena doma kaut atrak tas murgs beigtos un tiktu majas, tas tikai maitatu lidzsinejo komandu, gan taktiski, gan morali.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-02-25 09:09, pirms 8 gadiem
Cik cilvēkam jābūt izmisušam, lai Latvijā spēlētu hokeju? Es šito čaļu vietā kārtu slidas uz nagliņas

  +1 [+] [-]

, 2016-02-25 11:17, pirms 8 gadiem
Jigsaw rakstīja: Cik cilvēkam jābūt izmisušam, lai Latvijā spēlētu hokeju? Es šito čaļu vietā kārtu slidas uz nagliņas
cik cilvēkam jābūt izmisušam, lai rakstītu šādas stulbības?