Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Wizards" šobrīd nemaz neizskata maiņas piedāvājumus par Bertānu

Rolands Eliņš

Medijs: "Wizards" šobrīd nemaz neizskata maiņas piedāvājumus par Bertānu
Dāvis Bertāns. Foto: Zumapress/Scanpix

NBA kluba Vašingtonas „Wizards” vadība pat neizskata vairāku citu komandu piedāvājumus par iespējamo Dāvja Bertāna aizmainīšanu, vēsta „Sports Illustrated”, tiesa, vairāku klubu funkcionāri cer, ka „Wizards” iesaistīsies sarunās tieši pirms maiņu termiņa beigām.

Jau iepriekš ziņots, ka vairākas spēcīgas NBA komandas ir ieinteresētas februārī iegūt savā sastāvā Dāvi Bertānu, kurš šovasar kļūs par brīvo aģentu, taču rāda iespaidīgu sniegumu „Wizards” sastāvā. „Wizards” vadība gan ļoti labprāt paturētu Bertānu sastāvā un noslēgtu jaunu līgumu, un „Sports Illustrated” apskatnieks Kriss Mennikss ziņo, ka šobrīd „Wizards” nemaz neizskata piedāvājumus par Bertānu.

Kā Menniksam norādījuši daži NBA klubu funkcionāri, „Wizards” šobrīd pat neiesaistās sarunās par Bertānu, kurš piesaista arvien lielāku NBA komandu interesi. Dažas komandas gan tāpat cer, ka „Wizards” izliks Bertānu tirgū tieši pirms maiņu termiņa beigām.

„Sports Illustrated” prognozē, ka Bertāns vasarā varēs prasīt līgumu par 12-15 miljoniem dolāru sezonā, kamēr šobrīd viņa septiņus miljonus vērtais līgums kārdina vairākas NBA komandas, kuras būtu gatavas par tādu summu iegūt pārbaudītu snaiperi. „Wizards” ar Bertānu rēķinās ilgtermiņā un vēlas viņu redzēt kopā laukumā ar Džonu Volu, kurš turpina atgūties no smagas traumas.

Taču „Wizards” šajā ziņā jāuzņemas risks – vasarā var nākties Bertānu palaist uz citu komandu par velti vai arī krietni pārmaksāt par viņa noturēšanu, ja cita komanda piedāvās Bertānam lielāku līgumu. Savukārt Bertāna aizmainīšana Vašingtonas komandai var sniegt vairākas drafta izvēles, kas klubam var būt ļoti noderīgi, ņemot vērā, ka milzīgo Vola un Bīla līgumu dēļ brīvo aģentu piesaistē un komandas pārbūvē iespējas ir ierobežotas.
Tiek ziņots, ka par Bertānu interesi izrāda Bostonas, Filadelfijas, Losandželosas un Denveras komandas, visas stabilas „play-off” kandidātes.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/2020/01/24/n...

     [+] [-]

, 2020-01-24 22:13, pirms 4 gadiem
Wašingtonai derētu Bertānu aizmainīt. Beigās var sanākt,ka par brīvu aizies uz citu komandu. Diezgan liels risks. Un galvenais būtu super Bertānu redzēt komandā,kas cīnās par titulu.

     [+] [-]

, 2020-01-24 22:20, pirms 4 gadiem
nu var jau arī aizmainīt pret kaut ko vērtīgu un vasarā tāpat parakstīt viņu.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-24 22:56, pirms 4 gadiem
AlCohol rakstīja: nu var jau arī aizmainīt pret kaut ko vērtīgu un vasarā tāpat parakstīt viņu.
Es par to pašu biju iedomājies,ka ja viņu aizmainīs,tad pēc sezonas tāpat viņš tak varēs atgriezties Wašingtonā,ja būs sakarīgs piedāvājums. Cik atceros Bertāns pats bija ieminējies,ka ir gatavs mazāk saņemt,ja komandā viņam dod daudz spēlēt un Wašingtona to var viņam piedāvāt.

     [+] [-]

, 2020-01-24 23:03, pirms 4 gadiem
Stāsti manim, Daugaviņa!

     [+] [-]

, 2020-01-24 23:07, pirms 4 gadiem
Būtu jau labi, ja paliktu.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-24 23:40, pirms 4 gadiem
NBA visam ir sava cena, ja neizskata, tādad vienkārši nav vilinoši piedāvājumi. Iespējams, ka tādā veidā ar uzsit cenu.
Jo vairāk tādi raksti parādīsies, jo lielāka iespēja, ka Bertānu aizmainīs.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-25 01:17, pirms 4 gadiem
tikmēr DAL iemaina W.Cauley-Stein

     [+] [-]

, 2020-01-25 01:37, pirms 4 gadiem
Šie paši teksti bija fūzī par neimāru un grīzmanu, lai uzsistu cenu un aizgāja grabēdami.
Ja būs piedāvājums, no kā nevar atteikties aizmainīs.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-25 03:06, pirms 4 gadiem
Preikš Daiņa aizmainīšana pēdējā brīdī būtu viens no labākajiem scenārijiem - iespēja pacīnīties par gredzenu, labvēlīgu apstākļu rezultātā iespēja izsist vēl lielāku līgumu. Ja nesanāk, šajos pāris mēnešos neko nezaudēs Wizards vai Spurs (un vēl citi ar) par 12-15 miljonus šā vai tā piedāvās.
Mums interesentāks pavasaris

     [+] [-]

, 2020-01-25 03:16, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: tikmēr DAL iemaina W.Cauley-Stein
Porziņģa konkurentu draftā, aceros, ka skaitījās kā viens no drošākiem (drafta kontekstā) spēlētājiem, aizsardzības specs - paskatīsimies

  +1 [+] [-]

, 2020-01-25 03:35, pirms 4 gadiem
timurietis rakstīja: Preikš Daiņa aizmainīšana pēdējā brīdī būtu viens no labākajiem scenārijiem - iespēja pacīnīties par gredzenu, labvēlīgu apstākļu rezultātā iespēja izsist vēl lielāku līgumu. Ja nesanāk, šajos pāris mēnešos neko nezaudēs Wizards vai Spurs (un vēl citi ar) par 12-15 miljonus šā vai tā piedāvās.
Mums interesentāks pavasaris
Dinu jau arī var aizmainīt.

     [+] [-]

, 2020-01-25 06:00, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Es par to pašu biju iedomājies,ka ja viņu aizmainīs,tad pēc sezonas tāpat viņš tak varēs atgriezties Wašingtonā,ja būs sakarīgs piedāvājums. Cik atceros Bertāns pats bija ieminējies,ka ir gatavs mazāk saņemt,ja komandā viņam dod daudz spēlēt un Wašingtona to var viņam piedāvāt.
Pirms rakstì bezsakarīgu komentāru iesaku iepazīties ar maiņu noteikumiem. Nevar Wizards aizmainīt Bertānu un tad ofsezonā dabūt viņu atpakaļ.

     [+] [-]

, 2020-01-25 10:50, pirms 4 gadiem
timurietis rakstīja: Preikš Daiņa aizmainīšana pēdējā brīdī būtu viens no labākajiem scenārijiem - iespēja pacīnīties par gredzenu, labvēlīgu apstākļu rezultātā iespēja izsist vēl lielāku līgumu. Ja nesanāk, šajos pāris mēnešos neko nezaudēs Wizards vai Spurs (un vēl citi ar) par 12-15 miljonus šā vai tā piedāvās.
Mums interesentāks pavasaris
Kā to ņem, pie šāda scenārija, visdrīzāk, DB laiks krietni saruktu, attiecīgi stati kļūtu pelēki, kā tas bija Spurs laikos... Nedomāju, ka esam ieinteresēti!

     [+] [-]

, 2020-01-25 11:19, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Kā to ņem, pie šāda scenārija, visdrīzāk, DB laiks krietni saruktu, attiecīgi stati kļūtu pelēki, kā tas bija Spurs laikos... Nedomāju, ka esam ieinteresēti!
Tur jau tā lieta. Dāvja gados ar viņa talantu labāk jau laikam būtu spēlēt kvalitatīvu basketbolu, nevis kvalitatīvi deldēt soliņu. Daudz taču tādu gredzena īpašnieku, kuri neko basketbolā nav parādījuši, kaut vai tepat kaimiņos Mozgovs. Un visiem Latvijas līdzjutējiem daudz patīkamāk redzēt Dāvi uz laukuma normālā komandā, kura cīnās un spēlē PO. Wizards par tādu veidojas.