Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs: "2009. gadā cerēju, ka mani draftēs "Knicks", nevis "Warriors""

Rolands Eliņš

Karijs: "2009. gadā cerēju, ka mani draftēs "Knicks", nevis "Warriors""
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

NBA superzvaigzne Stefens Karijs atklājis, ka pirms desmit gadiem slepeni cerēja, ka nonāks Ņujorkas „Knicks” komandā, taču šobrīd neizskata ne mazāko iespēju, ka varētu kaut kad atstāt „Warriors” rindas.

Stefens Karijs kopā ar „Warriors” iepriekšējos gados dominēja NBA, spēlējot finālā piecas reizes pēc kārtas un iegūstot trīs čempiona titulus. Karijs divreiz tika atzīts par līgas MVP, kamēr Ņujorkas „Knicks” iepriekšējā desmitgadē izslēgšanas spēlēs bijusi reti, cietusi no vairākiem iekšējiem skandāliem un haosa kluba vadībā. Taču savulaik Karijs esot vēlējies nonākt tieši Ņujorkas kluba sastāvā.
„Pirms drafta 2009. gadā es vēlējos, lai mani izvēlas „Knicks”, un tobrīd arī likās, ka tā notiks,” sacīja Stefens Karijs „Showtime” podkāstā. „Kad zaļajā istabā gaidīju, kā attīstās drafts, domāju, ka man atliek tikai palikt draftā līdz astotajam numuram, un „Knicks” varēs mani izvēlēties.”

„Taču tad saņēmu zvanu no „Warriors” ĢM Lerija Railija, kurš teica, ka viņa komanda izvēlēsies mani ar septīto numuru,” pastāstīja Karijs.

2009. gadā nokļūšana „Warriors” sastāvā milzu panākumus patiešām nesolīja – tobrīd Andra Biedriņa pārstāvētā komanda bija spējusi 15 gadu periodā iekļūt izslēgšanas spēlēs tikai vienreiz. Taču gadu gaitā Karijs kopā ar vēlāk draftētajiem Kleju Tompsonu un Dreimondu Grīnu padarīja „Warriors” komandu par neapturamu spēku. Savukārt „Knicks” ar astoto numuru 2009. gada draftā izvēlējās Džordanu Hilu, uzbrucēju, kurš nospēlēja 409 NBA spēles, vidēji gūstot 7.9 punktus, turklāt Ņujorkā pavadīja tikai pusi sezonas.

Tieši šobrīd gan „Warriors” nav tajā labākajā pozīcijā – nopietnas traumas ir gan Karijam, gan Tompsonam, un komanda atrodas turnīra tabulas pašā apakšā. Karijs gan podkāstā, kurā piedalījās divi citi bijušie „Warriors” spēlētāji Stīvens Džeksons un Mets Bārnss, apgalvoja, ka nemaz nedomā par iespēju kādreiz atstāt „Warriors”: „Nevēlos spēlēt nekur citur. Mīlu šo komandu.”

Karijs šosezon piedalījies tikai četrās spēlēs un cer atgriezties laukumā marta sākumā, tiesa, viss liecina, ka „Warriors” cerības uz vietu izslēgšanas spēlēs varētu būt zaudējusi jau līdz tam brīdim.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-01-24 20:26, pirms 4 gadiem
Tad nu būtu palicis bez gredzeniem

     [+] [-]

, 2020-01-24 22:20, pirms 4 gadiem
Tas gan. All the smoke 10/10 patika,ka par Andžu ar ir labas atmiņas, ganjau labi tusējuši.