Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrona savainojums nav nopietns: "Uzlikšu potītei ledu un iedzeršu vīnu"

Agris Suveizda

Lebrona savainojums nav nopietns: "Uzlikšu potītei ledu un iedzeršu vīnu"
Lebrons Džeimss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempione Losandželosas "Lakers" jauno sezonu sāka ar zaudējumu derbijā pret Losandželosas "Clippers" (109:116). Izšķirošās astoņas minūtes "Lakers" nācās iztikt bez superzvaigznes Lebrona Džeimsa, kurš aizsardzībā pagrieza kreiso potīti.

"Pagriezu diezgan labi, taču nedomāju, ka tas mani atturēs no spēlēšanas nākamajā mačā," pēc spēles teica Džeimss, kura pārstāvētā komanda naktī uz sestdienu tiksies ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". "Man ir pāris dienas laika. Jūs zināt manu attieksmi pret atlabšanas procesu – darīšu visu, kas jādara, un domāju, ka līdz spēlei jau viss būs kārtībā."

Žurnālisti vaicāja Džeimsam sīkāk, kāds būs viņa atlabšanas process. "Tagad iešu mājās un pavakariņošu. Uzlikšu ledu un iedzeršu vīnu, kas uzreiz aizriņķos līdz potītei. Mēģināšu dzert uz ķermeņa kreiso pusi," atjokoja Džeimss. "Kā jau teicu, mums ir dažas dienas laika – viss būs labi."

Džeimss, kuram nākamnedēļ apritēs 36 gadi, 28 minūtēs sakrāja 22 punktus, piecas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un četras kļūdas. Džeimss tika nomainīts pie rezultāta 92:99, un "Clippers" nekavējoties situāciju izmantoja ar sešiem punktiem pēc kārtas. Pirmajā ceturksnī "Clippers" pārsvars bija pat 22 punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-23 14:09, pirms 3 gadiem
GOAT

     [+] [-]

, 2020-12-23 22:04, pirms 3 gadiem
Nu tad es arī iedzeršu vīnu uz Džeimsa potītes veselību!