Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Sibir" negaidīti sagrauj KHL līderi CSKA, Hārtlija "Avangard" turpina uzvarēt

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Sibir" negaidīti sagrauj KHL līderi CSKA, Hārtlija "Avangard" turpina uzvarēt
Novosibirskas "Sibir" hokejists Daniils Romancevs. Foto: Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šovakar zaudējumus piedzīvojušas abu konferenču līderes, Maskavas CSKA savā laukumā ar 1:5 kapitulējot Novosibirskas "Sibir" priekšā, savukārt Kazaņas "Ak Bars" izbraukumā ar 0:3 piekāpjoties Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard".

CSKA un "Sibir" mača pirmajā periodā armijnieki laukumā izskatījās aizmiguši, "Sibir" rezultātu atklājot piektajā minūtē, kad izcēlās Oļegs Lī. Turpinājumā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, Novosibirskas hokejistiem pārtraukumā dodoties ar 2:1 vadību un vēl trīs minūtēm vairākuma. Skaitlisko pārsvaru otrās trešdaļas ievadā realizēja Mikaels Ruohomā (3:1). Arī nākamajās divās reizēs viesi CSKA vārtsargu Aleksandru Šaričenkovu pārspēja skaitliskajos vairākumos, pie vārtu guvumiem tiekot Daniilam Romancevam un Andrejam Jermakovam. Romanceva rēķinā šovakar ne tikai vārti, bet arī divas rezultatīvas piespēles. Savukārt "Sibir" vārtsargs Hari Sateri atvairīja 28 pretinieku metienus.

Novosibirskas komanda izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, ar 27 punktiem 29 spēlēs pakāpjoties uz septīto pozīciju Austrumu konferencē. CSKA pārtrūka piecu panākumu sērija, maskaviešiem ar 30 mačos nopelnītiem 47 punktiem saglabājot pirmo vietu visā līgā.

Paralēli notikušajā spēlē "Avangard" labā divreiz izcēlās Korbans Naits, bet vienu reizi - Olivers Kaski, kuram arī viena rezultatīva piespēle. "Ak Bars" nespēja turpināt četru uzvaru sēriju, bet ar 44 punktiem 30 spēlēs saglabāja pirmo pozīciju Austrumos. Omskieši ar 40 punktiem 28 cīņās Austrumu konferencē pakāpās uz otro vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-11-24 15:28, pirms 3 gadiem
Labi ka Sibīrija uzvarēja un Rīga spēlēs nopietnāk nekā vakar. Cerība ir,redzēsim darbu. Arī Sibīrijā pēc otrā perioda bijām vadībā 3:0,bet pamanījāmies zaudēt,ceru,ka to hokejisti atceras un tik stulbi 3.periodu nespēlēs ka vakar un 14.septembrī...