Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Pēdējās minūtēs bija sadarbības uz Porziņģi, bet bumba līdz viņam nenonāca"

Andrejs Siliņš

Hornačeks: "Pēdējās minūtēs bija sadarbības uz Porziņģi, bet bumba līdz viņam nenonāca"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Pēc izcīnītās uzvaras pār Portlendas "Trail Blazers" Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks uzslavēja savus rezervistus, bet to, ka pēdējās sešarpus minūtēs rezultatīvākais spēlētājs Kristaps Porziņģis vairs neguva punktus, skaidroja ar to, ka sadarbības, kas bija paredzētas uz latvieti, tika pabeigtas vēl pirms bumba nonāca līdz viņam.

"Brendons nospēlēja lieliski, atdeva 11 piespēles 22 minūtēs. Puiši labi kustināja bumbu, izveidoja punktu gūšanas situācijas viens otram - tādā veidā mums ir vieglāk spēlēt," savus rezervistus un īpaši Brendonu Dženingsu uzteica treneris Hornačeks. "Mums ir zvaigznes kā Karmelo [Entonijs] un KP [Kristaps Porziņģis], kuri var paši tikt pie saviem metieniem, bet pārējiem puišiem vajadzīga neliela palīdzība. Ja Brendons var spēlēt šādi, tas ir ļoti nozīmīgi mūsu komandai."

Lai gan Porziņģis pēdējā ceturtdaļā aizvadīja lieliskas epizodes, mača izskaņā bumba pie latviešu uzbrucēja nonāca aizvien retāk un pie metieniem tikt pēdējās sešarpus minūtēs praktiski vairs nesanāca. "Mēs veidojām vairākas sadarbības uz Kristapu, taču bumba vienkārši nenonāca līdz viņam. Mums [spēles beigās] jānogādā bumba līdz viņam, īpaši groza tuvumā un pēc "pick'n'roll" situācijām, taču Karmelo un Deriks [Rouzs] to ir darījuši jau gadiem. Būs reizes, kad [mača izskaņā] jāuzņemas iniciatīva Kristapam, bet mums ir daudz izvēles iespēju šādās situācijās."

"Izcīnījām uzvaru, pateicoties papildus atdevei aizsardzībā, izcīnījām svarīgas atlēkušās bumbas, tikām pie neitrālajām bumbām - tam bija liela nozīme, kas ļāva pēdējās minūtēs izcīnīt uzvaru," sacīja Karmelo. "Pēdējās spēlēs mūsu koncentrēšanās līmenis bijis citādāks. Puiši tiešām koncentrējušies tam, lai labi spēlētu aizsardzībā. Tas mums devis pārliecību, lai pēc tam labi spēlētu arī uzbrukumā, paātrinātu spēli, izmantotu pārejas uzbrukumus. Mēs gribam spēlēt ātri, jo tādā spēlē gan Deriks, gan Brendons var būt ļoti efektīvi."

Izmantotie resursi:
NBA.com

  -4 [+] [-]

, 2016-11-23 10:22, pirms 7 gadiem
Kp knapi pa laukumu pārvietojās vairs pēdējās minūtes tas varētu būt viens no iemesliem.
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +5 [+] [-]

, 2016-11-23 10:26, pirms 7 gadiem
...nu, pretiniekiem jau pierasta prakse, ka spēles beigu daļā visa uzmanība tam spēlētājam, kurš ir karsts un visvairāk sametis pirmajās 3/4daļās...tāpēc ar grūtāk izspēlēt līdz KP...

  +4 [+] [-]

, 2016-11-23 10:51, pirms 7 gadiem
Melo ar Rose spēles beigās spēlēja vienu kombināciju, katrā reizē gandrīz pakāšot bumbu, netiekot līdz metienam, vai arī aizmetot garām.. Paveicās, ka uzvarēja..

  +9 [+] [-]

, 2016-11-23 10:59, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Nobody cares about f**king Kristaps
A, ko tad ver vaļā rakstus par viņu, lasi tos un vēl komentē??? Ja jau neinteresētu, tad nemaz nebāstu te savu degunu! Vienīgais izskaidrojums kāpēc to dari ir skaudība!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-23 11:09, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: A, ko tad ver vaļā rakstus par viņu, lasi tos un vēl komentē??? Ja jau neinteresētu, tad nemaz nebāstu te savu degunu! Vienīgais izskaidrojums kāpēc to dari ir skaudība!
Vēl nāk ar vairākiem profiliem un komentē, kur motivācija? Laikam maxsimas kŗāvēju darbs padara tevi par ļoti skaudīgu!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-23 11:14, pirms 7 gadiem
Nebija jau KP ari daudz energījas palicis...Pēdejās spēles čalis jau mauc virs 35 minūtēm.Pāris pat pie 40 bijušas

     [+] [-]

, 2016-11-23 11:51, pirms 7 gadiem
pretinieks zināja kurš var zaudēt Ny knicks . un tas ir Melo ar saviem kluču metieniem beigās .. ļoti paveicās Rose ka pēdejais iekrita.. būtu hana gan Melo gan Rose..

  +3 [+] [-]

, 2016-11-23 14:12, pirms 7 gadiem
Skatījos visu spēli un acīmredzami bija fakts, ka 40 minūtes spēles laika bija daudz par daudz un beigās KP vnk nespēja atbrīvoties uz bumbas saņemšanu. Melo absolūti negāja spēles galotne un arēnā viņu izsvilpa. Rouzs ar savu individuālo sniegumu pēdējās 2 min gan pacēla komandu, gan arī gandrīz pats noslīcināja. Ļoti paveicās!

     [+] [-]

, 2016-11-23 15:24, pirms 7 gadiem
nesen rakstā bija ka NY gaida smagas spēles bet pirmās divas vinnētas. nice