Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pikē par skandāliem: "Atgādināju Mesi, ka pēc gada "Barcelona" vadīs pavisam citi cilvēki"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pikē par skandāliem: "Atgādināju Mesi, ka pēc gada "Barcelona" vadīs pavisam citi cilvēki"
Žerārs Pikē. Foto: AP/Scanpix

Sestdien futbola draugus sagaida “Barcelona” un Madrides “Real” sezonas pirmais duelis. Pirms “El Clasico” skaļu interviju sniedzis Katalonijas kluba centra aizsargs Žerārs Pikē, kurš kritizēja vadību par daudziem jo daudziem pieņemtajiem lēmumiem.

“Tas ir pagalam nožēlojami, ka klubs tērēja vērā ņemamas summas, lai kritizētu mūs. Klubā joprojām strādā cilvēki, kuri pieņēma šos lēmumus, un tas sāp,” teica Žerārs Pikē. Gada sākumā parādījās informācija, ka “Barcelona” nolīgusi sociālo mediju aģentūru, lai tā radītu viltus profilus un internetā paustu kritiskus viedokļus par futbolistiem. Tas nebija vienīgais skandāls saistībā ar “Barcelona”.

Sākoties Covid-19 pandēmijai un ekonomiskajai krīzei, kluba vadība publiski pieprasīja spēlētājus piekrist algu samazināšanai. Šādu piegājienu iepriekš kritizējis Lionels Mesi, un tagad viņa pēdās sekoja Pikē. “Veids, kādā viņi tika galā ar situāciju, ir tālu no ideāla. Pagalam nebijām priecīgi par to, kas tika izdarīts,” teica Pikē. Viņš gan nule pagarināja līgumu ar “Barcelona”. Centra aizsargs līgumu skaidroja ar vārdiem: “Klubs man kā spēlētājam ir devis visu.”

Pikē prezidentu Žuzepu Bartomeu kritizēja arī par galvenā trenera Ernesto Valverdes atlaišanu. “Sezonas vidū bijām tabulas pirmajā vietā, līgā bijām uzvarējuši divas reizes pēc kārtas. Tas nebija loģisks lēmums.”

Tāpat Pikē komentēja Mesi vēlmi pamest komandu: “Centos ieturēt distanci, jo tā bija viņa paša izvēle. Bet nosūtīju viņam ziņu, atgādinot, ka pēc gada pie vadības svirām būs citi cilvēki. Ziniet, vadībai vajadzētu spēt panākt vienošanos ar futbolistu, kurš klubā pavadījis 16 gadus. Ir šokējoši, ka tika sasniegts tāds līmenis, ka Mesi nācās sūtīt oficiālu vēstuli, lai viņu atbrīvotu no komandas.”

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/10/23/foo...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-23 16:27, pirms 4 gadiem
Brīdī, kad spēlētāji sāk diktēt noteikumus klubā, no šiem spēlētājiem jātaisās vaļā, jo tas grauj klubu un komandu visos iespējamos veidos.

     [+] [-]

, 2020-10-23 19:47, pirms 4 gadiem
Klubu grauj nevis spēlētāji, bet iedomīgi un varaskāri vadoņi, kas par katru cenu cenšas noturēties pie vadības. Ja tādi spēlētāji kā Mesi un Pikē kritizē kluba vadību, tad tā ir steidzami jāmaina. Zivs pūst no galvas.

     [+] [-]

, 2020-10-23 22:09, pirms 4 gadiem
Pandora rakstīja: Brīdī, kad spēlētāji sāk diktēt noteikumus klubā, no šiem spēlētājiem jātaisās vaļā, jo tas grauj klubu un komandu visos iespējamos veidos.
Tu esi vergs ar verga domāšanu.