Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Soisalo: ''Varējām gūt arī trešos un ceturtos vārtus, taču 2:0 ir labs rezultāts''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Soisalo: ''Varējām gūt arī trešos un ceturtos vārtus, taču 2:0 ir labs rezultāts''
Mikaels Soisalo. Foto: Zigismunds Zālmanis

Pēdējo trīs gadu Virslīgas čempiones ''Riga'' pussargs Mikaels Soisalo pēc uzvaras ar 2:0 pār Ziemeļmaķedonijas čempioni ''Shkendija'' UEFA Konferences līgas otrās kārtas pirmajā spēlē atzina, ka vienība nospēlējusi labāk par pretinieku un varējusi gūt vairāk par diviem vārtiem.

Ceturtdien UEFA Konferences līgas otro kārtu veiksmīgi uzsāka arī pēdējo trīs gadu Latvijas futbola virslīgas čempione ''Riga'', kura savā laukumā ar 2:0 apspēlēja Ziemeļmaķedonijas čempioni ''Shkendija''.

Par vienu no galvenajiem uzvaras kaldinātājiem kļuva somu futbolists Mikaels Soisalo, kurš precīzi piespēlēja gan Natam, gan Vakulko, kuri katrs izcēlās reizi un nodrošināja rīdziniekiem panākumu. ''Domāju, ka spēlējām organizētāk kā komanda, kas deva mums vairāk iespēju izcelties. Ivans Brkičs vārtos darbojās lieliski, bet mēs izmantojām savas iespējas. Varējām gūt arī trešos un ceturtos vārtus, taču rezultāts 2:0 ir labs, ar kuru doties uz atbildes spēli,'' pēcspēles interviju iesāka Soisalo.

''Diezgan labi. Esam šeit spēlējuši visnotaļ veiksmīgi. Ģērbtuvē esam runājuši, ka šim stadionam ir sava īpaša aura,'' uz jautājumu, kā patīk spēlēt ''Skonto'' stadionā, atbildēja somu uzbrucējs. Savukārt atbildes spēlē jāspēlē tādā pašā stilā kā Rīgā, uzskata Soisalo: ''Noteikti, ka nevaram no paša sākuma ieiet dziļā aizsardzībā. Jāuzsāk mačs līdzīgi kā šodien.''

Atbildes spēle Ziemeļmaķedonijā tiks aizvadīta pēc nedēļas un to, visticamāk, tiešraidē varēs vērot ''Sportacentrs.com'' TV kanālā un portālā.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-23 12:33, pirms 3 gadiem
Šitais džeks malacis, patīk viņa sniegums un atdeve
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja