Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs slavē savus padotos: ''Aizsardzībā spēlētāji darbojās ļoti kvalitatīvi''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morozs slavē savus padotos: ''Aizsardzībā spēlētāji darbojās ļoti kvalitatīvi''
Viktors Morozs. Foto: RFS

Latvijas futbola komandas RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc uzvaras UEFA Konferences līgas otrās kārtas pirmajā mačā Slokas stadionā pār Ungārijas vicečempioni ''Puškas Academy'' ar 3:0 atzina, ka viņa vadītā vienība aizvadījusi ļoti solīdu spēli. Savukārt pretinieku treneris atzina pieļautās kļūdas standartsituācijās un grūto atspēlēšanās uzdevumu savā laukumā.

Ceturtdiena bija laba diena Latvijas futbolam, jo visi trīs vietējie klubi atzinīgi startēja UEFA Konferences līgas otrās kārtas pirmajās spēlēs. RFS Slokas stadionā, pirmo 30 minūšu laikā gūstot trīs vārtus, ar ar 3:0 apspēlēja Ungārijas vicečempioni ''Puskas Academy''. Atbildes spēle Ungārijā paredzēta pēc nedēļas.

''Jāatceras, ka pēc pirmajiem vārtiem mēs ielaidām, taču tika fiksēta aizmugure. Spēle varēja iegrozīties arī citādāk. Neskatoties uz to, kāds ir rezultāts, domājām par savu spēles plānu nevis rezultātu uz tablo. Sapratām, ka ir arī atbildes spēle un ir jāspēlē līdz pēdējai minūtei. Galvenais trumpis pretiniekam ir ātrums. Svarīgākais bija neļaut pretiniekam skriet mūsu laukuma pusē. Šodien izdevās to paveikt un aizsardzībā spēlētāji darbojās ļoti kvalitatīvi,'' pēc uzvaras pirmajā spēlē savu vienību slavēja RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

''Puškas Academy'' galvenais treneris pēc spēles atklāja, ka bija gatavojušies RFS standartsituācijām un stūra sitieniem, pēc kuriem tika gūti atsevišķi vārti, taču spēlē pieļautas kļūdas. Treneris izteica cerību, ka atbildes spēlē viņa vadītie futbolisti cīnīsies par rezultātu un iekļūšanu trešajā kārtā, lai arī tas būs grūti paveicams uzdevums.

     [+] [-]

, 2021-07-23 12:45, pirms 3 gadiem
Moroz rullez, Grigorčuks atkāpies pēc zāģa Fola LUX, dārgs, bet labs- varbūt noder Spartakam