Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Šī bija viena no pēdējā laika labākajām spēlēm"

Ints Megnis
Ints Megnis

Sevastova: "Šī bija viena no pēdējā laika labākajām spēlēm"
Anastasija Sevastova. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova Jūrmalas WTA "International" turnīra pirmajā kārtā aizvadījusi vienu no savām pēdējā laika labākajām spēlēm un ir ļoti priecīga spēlēt mājās, pēc dueļa pauda sportiste.

Ar pirmo numuru izsētā Sevastova (WTA 11.) otrdien nieka 56 minūtēs ar rezultātu 6-2, 6-1 sagrāva krievieti Varvaru Fļinku (WTA 128.).

"Rezultāts varbūt ir pārliecinošs, bet jāuzsver, ka tā bija viena no mana pēdējā laika labākajām, biju koncentrējusies un arī beidzot varēju normāli kustēties. Dienu no dienas jūtos arvien labāk, kustējos labāk nekā Bukarestē, jā, ir pāris veselības problēmas, bet visu kontrolēju," stāstīja Sevastova, kura savā nākamajā mačā jau trešdienas vakarā (sākuma laiks ne agrāk kā 19:00) tiksies ar slovēnieti Dalilu Jakupoviču (WTA 147.). "Esmu gatava spēlēt arī rīt. Bukarestē visi skatītāji bija pret mani, tagad cilvēki atbalsta, prieks spēlēt. Forši spēlēt mājās, jā, ir neliela nervozitāte, gribas parādīt labāko spēli. "

Sevastova ar Jakupoviču līdz šim vienīgo reizi spēlējusi pirms gada Bukarestē, kad pirmās kārtas mačā uzvarēja ar 4-6, 6-2, 7-6 (7:1). "Pērn spēlējām trīs stundas, varēju to spēli arī zaudēt. Tomēr tas mačs dod pārliecību, ka varu viņu uzvarēt, turklāt trešajā setā atspēlējos no 0-3. Viņai patīk spēlēt uz māla, zinu kā viņa spēlē."

"Tagad gribas paēst, pēc tam braukšu uz viesnīcu, cerams, ka varēšu pagulēt. Rīt piecos iesildīšos un tad jau spēle," Sevastova atklāja savus plānus līdz rītdienas mačam. "No viesnīcas uz kortiem tālu jābrauc, 30-40 minūtes, bet citādāk organizatoriski viss ir super, ir forši dzīvot Rīgā."

Sevastova atklāja, ka sarunā ar citu Latvijas izlases tenisisti Diānu Marcinkeviču abas sapratušas, kad iepriekšējo reizi spēlējušas Lielupē. "Viņa teica, ka savu pēdējo spēli aizvadījusi pret mani. Tas laikam bija Latvijas čempionātā, 2. vai 3. kārtā."

  -3 [+] [-]

, 2019-07-23 22:48, pirms 5 gadiem
turklāt trešajā setā atspēlējos no 0-3 trešajā setā.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-24 16:17, pirms 5 gadiem
Uzvara paliek uzvara, tomēr paliels nepiespiesto kļūdu daudzums, kas pret stiprāku pretinieci varētu būt vēl lielāks, rezultātā zaudēti punkti. Vēlu veiksmi turpinājumā!