Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Karijs izvairās no skūpsta parādes laikā, meita koķetē ar līdzjutēju

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

17. jūnijā par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2021./2022. gada sezonas čempioni tika kronēta Goldensteitas ''Warriors''. Pirms divām dienām komanda devās svinīgajā parādē cauri Sanfrancisko, kurā norisinājās vairāki interesanti un ievērības cienīgi notikumi.

Pēc parādes Karijs devās līdzjutēju burzmā, kur viņam uzklupa kāda kvēla fane. Viņas centieni sportistu noskūpstīt šoreiz nevainagojās panākumiem. Karijs no skūpsta izvairījās, bet pēcāk viņu prom aizdzina apsargi.

Parādes laikā Karija meitai Railijai tikmēr uzradās kāds pielūdzējs. Viņš ar plakāta palīdzību viņu centās bildināt. Uz to viņa atbildēja ar nelielu koķetēšanu.

Pirms pašas parādes kāds incidents gadījās ''Warriors'' spēlētājam Klejam Tompsonam. Basketbolists traucoties lielā ātrumā ar savu kuģi, pazaudēja čempionu cepuri. Pats sportists šo gadījumu pārraidīja sava Instagram profila tiešraidē, kas uzjautrināja ne vienu vien līdzjutēju.