Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Avalanche'' divreiz atspēlējas un pagarinājumā nonāk soļa attālumā no titula

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Avalanche'' divreiz atspēlējas un pagarinājumā nonāk soļa attālumā no titula
Kolorado ''Avalanche'' hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Pie panākuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) finālsērijas ietvaros šonakt tika Kolorado ''Avalanche''. Klubs divreiz atspēlējās un pagarinājumā ar 3:2 apspēlēja pašreizējo čempioni Tampabejas ''Lightning''. Sērijā līdz četrām uzvarām Kolorado ir vadībā ar 3:1.

• Uzvaru nesošos vārtus pagarinājumā guva ''Avalanche'' uzbrucējs Nazems Kadri. Vienības mūris Dārsijs Kempers tikmēr tika galā ar 37 no 39 Tampas metieniem, kā arī asistēja uzvaras vārtus pagarinājumā.

• ''Lightning'' no zaudējuma šoreiz neglāba pat lieliskā Andreja Vasiļevska spēle vārtos. Viņš tika galā ar 35 no 38 viesu raidījumiem.

• Pašreizējā čempione maču iesāka ļoti aktīvi un rezultātu atklāja jau 36. sekundē, kad precīzs bija Entonijs Cirelli.

• Pirmajā periodā ''Lightning'' spiediens bija ļoti izteikts. Klubs izpildīja 17 metienus, kamēr ''Avalanche'' atbildēja ar vien četriem.

• Otrajā periodā abas vienības apmainījās ar vienu precīzu raidījumu. Viesi sākotnēji izmantoja skaitlisko vairākumu, bet trešdaļas vidusdaļā ''Lightning'' spēja atkal izvirzīties vadībā, spēlējot vienādos sastāvos.

• Izšķirošās trešdaļas ievadā Kolorado atkal atgrieza līdzsvaru uz tablo. Precīzs trešajā minūtē bija Endrjū Kogliano. Atlikušajā spēles laikā rezultāts nemainījās un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti.

• Pagarinājumā labas vārtu gūšanas iespējas bija abām vienībām, tomēr bīstamāk uzbruka viesi. Vairākkārt Tampabeju glāba kā Vasiļevskis, tā arī vārtu konstrukcija.

• Kolorado gan turpināja aktīvi uzbrukt un pagarinājuma 13. minūtē tas vainagojās ar panākumiem. Uzvaras vārtus guva Nazems Kadri, kuram šī bija atgriešanās spēle pēc īkšķa operācijas un sadziedētas traumas.

• ''Lightning'' šoreiz pievīla spēle nevienādos sastāvos. Pašreizējā čempione nespēja realizēt nevienu no diviem skaitliskajiem vairākumiem, kā arī ielaida vienu ripu spēlējot mazākumā.

• Viesi krietni aktīvāki bija arī spēka spēlē. ''Avalanche'' izpildīja par 12 spēka paņēmieniem vairāk nekā mājinieki. Tampabejai nepalīdzēja arī tas, ka vienība bloķēja par 15 metieniem vairāk kā Kolorado.

• Finālsērijas piektā spēle tiks aizvadīta naktī uz sestdienu, kad abas vienības atgriezīsies Kolorado. Mača sākums plkst. 3:00 pēc Latvijas laika. Gadījumā, ja ''Avalanche'' triumfēs, klubs kļūs par jauno NHL čempioni.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Stenlija kausa fināls

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērija
Avalanche – Lightning4:3 P7:02:63:2 P25.06.27.06.*29.06.*3-1

* - gadījumā, ja nepieciešams

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2022-06-23 07:32, pirms 2 gadiem
Tampa centās zibeņo, bet lavīnā tie zibeņ neiet caur!!!

  -3 [+] [-]

, 2022-06-23 08:02, pirms 2 gadiem
Prieks par Kadri zinot visu shit hes been through

  -4 [+] [-]

, 2022-06-23 08:02, pirms 2 gadiem
Tampai baterijas nosēdās uz OT, sākumā dominēja
Trešajā periodā pie 2-2 Kučerova metiens pa konstrukciju, pāris cm izšķīra spēles likteni

  -4 [+] [-]

, 2022-06-23 08:52, pirms 2 gadiem
Bolti vairāk kā puspēli nospēlēja ar 5 aizsargiem, te nav PČ kur Amerikāņi varēja maukt pat ar 4iem mierīgi. Sergacevs pie pēdējā gola bija vairāk kā minūti laukumā jau. Tāpēc arī pad.rsa

     [+] [-]

, 2022-06-23 09:13, pirms 2 gadiem
Visu spēles laiku domāju,ka kārtējo reizi būšu kļūdījies prognozēs,paredzot lavīnu vismaz vienu uzvaru izbraukumā.Šonakt Tampa izskatījās labāk,bet lavīnām vārti no retiem ,bet labiem momentiem nekrita.Toties iekrita divi mēsliņi.Otros vārtus domāju guvis Šturms,bet acīm redzot pēdējais ripai pieskāries Kogliano.Pagarinājumā gan Kolorado pārsvars bija liels un tāpēc grūta,bet pelnīta uzvara.Tagad savās mājās vajag tikai "pārkāpt astei",kas arī protams nebūs viegli,jo Tampai ir uzvarētāju raksturs.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-23 11:54, pirms 2 gadiem
Teicu "Avs in 5". Redzēsim pēc 2 dienām, vai bija taisnīb

     [+] [-]

, 2022-06-23 12:35, pirms 2 gadiem
Visādi varēja beigties, bet "Avs" parādīja raksturu un tagad būtu jānotiek brīnumam, lai Tampa paņemtu sēriju. Protams, būtu forši, ja "Lavīnas" paceltu kausu, jo šogad tiešām to ir godam pelnījuši.

     [+] [-]

, 2022-06-23 14:09, pirms 2 gadiem
Kauss lavīnām cerams pacels mājas spēlē šoriez Tampa nepaveiks brīnumu!

     [+] [-]

, 2022-06-23 14:33, pirms 2 gadiem
Kas par maču!!! 5.spēlē jāņem!

     [+] [-]

, 2022-06-23 17:27, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Visu spēles laiku domāju,ka kārtējo reizi būšu kļūdījies prognozēs,paredzot lavīnu vismaz vienu uzvaru izbraukumā.Šonakt Tampa izskatījās labāk,bet lavīnām vārti no retiem ,bet labiem momentiem nekrita.Toties iekrita divi mēsliņi.Otros vārtus domāju guvis Šturms,bet acīm redzot pēdējais ripai pieskāries Kogliano.Pagarinājumā gan Kolorado pārsvars bija liels un tāpēc grūta,bet pelnīta uzvara.Tagad savās mājās vajag tikai "pārkāpt astei",kas arī protams nebūs viegli,jo Tampai ir uzvarētāju raksturs.
Kāds tur vēl uzvarētāju raksturs? Viens plānprātiņš kremlī arī kladzina'' mi narod pobediteļej''...ja tampai vienreiz izdevās izlīst caur adatas aci,tas jau nenozīmē ka tā būs vienmēr

     [+] [-]

, 2022-06-23 19:37, pirms 2 gadiem
Tampai tur nekāda uzvarētāja rakstura nav, pirmo reizi šajā gadu desmitgadē viņi tiekas ar tiešām komandu kas cīnās par kausu. Līdz ar to likumsakarīgs rezultāts, avs dominē visas spēles un tampa ierij kārtīgi. 5dien kauss tiks pacelts Denvera