Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam divi noraidījumi un +3 ''Marlies'' uzvarā, Tralmaks, Mitens un Šilovs nespēlē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Rubīnam divi noraidījumi un +3 ''Marlies'' uzvarā, Tralmaks, Mitens un Šilovs nespēlē
Kristiāns Rubīns. Foto: Mark Blinch/NHL

Amerikas hokeja līgā (AHL) šonakt spēli aizvadīja trīs latviešu pārstāvētās komandas. Kristiāna Rubīna Toronto ''Marlies'' viesos izcīnīja panākumu ar 5:1 pret Lavālas ''Rocket'', kamēr Eduards Tralmaks un Mareks Mitens nespēlēja.

Kristiāns Rubīns spēli noslēdza ar četrām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +3. Latviešu hokejists arī izdarīja vienu metienu pa ''Rocket'' vārtiem.

• ''Marlies'' pēc pirmā perioda bija iedzinējos ar 0:1, taču otrajā spēja gūt trīs vārtus. Komanda noslēdzošajā trešdaļā iemeta vēl divas ripas un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 5:1.

• Toronto ar 74 punktiem 67 mačos ieņem sesto vietu Ziemeļu divīzijā.

Eduards Tralmaks tikmēr ceļgala savainojuma dēļ izlaida nu jau kārtējo maču.

• Viņa pārstāvētā Providensas ''Bruins'' savā laukumā ar 1:4 cieta zaudējumu pret Skrentonas ''Penguins''.

• ''Bruins'' ar 82 punktiem 67 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā. Komanda jau ir garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs.

• Latviešu vārtsargs Mareks Mitens tikmēr netika pieteikts Jūtikas ''Comets'' sastāvā spēlei pret Ročesteras ''Americans''.

Komētas lielāko daļu spēles bija vadībā, taču ielaida vārtus 67. sekundes pirms pamatlaika beigām, ļaujot pretiniecei rezultātu izlīdzināt. Uzvaru gan Jūtikas klubam pagarinājuma otrajā minūtē nodrošināja Reilijs Valšs.

• ''Comets'' ar 93 punktiem 70 mačos ir pirmā Ziemeļu divīzijā. Jūtika ir ne vien garantējusi vietu ''play-off'', bet arī pirmo vietu savā divīzijā.

Artūra Šilova pārstāvētā Abotsfordas ''Canucks'' tikmēr izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pieveica Stoktonas ''Heat''. Latviešu vārtsargs gan šoreiz palika rezervē.

• ''Canucks'' ar 82 punktiem 65 mačos ieņem trešo vietu Klusā okeāna divīzijā. Vienība jau ir garantējusi vietu ''play-off'' turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com