Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" treneris Kers veselības problēmu dēļ pirmajā kārtā vairs nebūs ar komandu

Andrejs Siliņš

"Warriors" treneris Kers veselības problēmu dēļ pirmajā kārtā vairs nebūs ar komandu
Stīvs Kers
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers komandas trešajā pirmās izslēgšanas turnīra kārtas spēlē pret Portlendas "Trail Blazers" pēkšņi sāka justies slikti un atstāja komandu. Veselības problēmas šķiet nopietnas un, visticamāk, treneris ar komandu atlikušajā pirmās kārtas laikā vairs nebūs.

Lai gan iepriekš gūtā un izārstētā savainojuma dēļ "Warriors" rindās nav superzvaigznes Kevina Durenta, viņš esot gatavs doties laukumā jebkurā brīdī un viņa nespēlēšana šobrīd esot tikai komandas vadības vēlme pakļaut savu uzbrucēju mazākam riskam.

Šobrī lielākās bažas radot galvenā trenera Stīva Kera veselības problēmas. Proti, pirms sērijas trešā mača notikušajā metienu treniņā Keram pēkšņi jutis mokošas sāpes, kas nav ļāvušas paiet. Lai gan Kers jau visas sērijas laikā neesot juties pārāk labi, tik sliktas sajūtas trenerim iepriekš neesot bijušas. Pagaidām nav skaidrības par to, vai šī situācija saistāma ar iepriekš Keram bijušajām muguras problēmām.

51 gadu vecais Kers muguras problēmu (cerebrospinālā šķidruma noplūde) dēļ bija spiests veikt operāciju un izlaist lielu daļu pagājušās sezonas, kurā gan "Warriors" sasniedza jaunu regulārās sezonas rekordu, izcīnot 73 uzvaras un piedzīvojot tikai deviņus zaudējumus.

Lai gan Kera prombūtnē komandu vadīja Lūks Voltons, ar ko "Warriors" izcīnīja vairāk uzvaru un piedzīvoja mazāk zaudējumu, tehniski Voltona bilance tika ieskaitīta Kera kontā. Kers pēc iepriekšējās sezonas tika atzīts par līgas labāko sezonas treneri.

Šobrīd "Warriors" pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā ir vadībā pret "Trail Blazers" ar rezultātu 3-0, un sēriju varēs noslēgt jau naktī uz trešdienu Portlendā. Aizvadītās nakts spēlē galvenā trenera pienākumus veica Kera asistents Maiks Brauns, kurš vadīs komandu arī turpinājumā.

     [+] [-]

, 2017-04-23 13:12, pirms 7 gadiem
Tad jau tikai vienu spēli.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-23 13:13, pirms 7 gadiem
tas ir papandoss, par portlendu.
Nurkic ir atpakal jarada paraugstundas

     [+] [-]

, 2017-04-23 13:52, pirms 7 gadiem
Krasnije krilja > warriors