Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs uzņems Minhenes "Bayern", Šteinboram lauzts vaiga kauls

Agris Suveizda

Rudņevs uzņems Minhenes "Bayern", Šteinboram lauzts vaiga kauls
Artjoms Rudņevs pret "Bayern" aizsargu Danti
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgā liela spēle sagaida Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu un viņa pārstāvēto "Hannover", kas savā laukumā plkst. 18:30 uzņems pasaules spēcīgāko klubu Minhenes "Bayern". Plkst. 16:30 ne mazāk liela spēle priekšā ir Denisa Rakela "Cracovia", kas pilsētas derbijā viesosies pie niknākās ienaidnieces Krakovas "Wisla".

Artjoma Rudņeva pārstāvētā "Hannover" ir piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas, ar 0:2 atzīstot gan Gelzenkirhenes "Schalke", gan "Mainz" pārākumu. Savukārt Minhenes "Bayern" oficiālās spēlēs ir izcīnījusi jau desmit uzvaras pēc kārtas, ieskaitot neseno panākumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā – 2:0 pret Londonas "Arsenal". "Bayern" ar 59 punktiem 21 mačā atrodas pārliecinošā Bundeslīgas vadībā, tuvākās konkurentes apsteidzot par 16 punktiem. "Hannover" ar 24 punktiem atrodas 11. pozīcijā.

Rudņevs kopš pārejas uz "Hannover" Bundeslīgā ir aizvadījis četras spēles, gūstot divus vārtus un aizvadot divreiz vairāk minūšu nekā Hamburgā visa pirmā apļa laikā – 359 minūtes pret 172 (septiņas spēles, nevienu vārtu). Pagājušajā sezonā Rudņevs jau divreiz tikās ar vareno Bavārijas klubu. Vispirms Artjoms aizvadīja 90 minūtes pamatīgā sagrāvē (2:9), bet otrajā aplī aizvadīja otro puslaiku zaudējumā ar 0:3.

Savukārt Polijas Ekstraklasē ir gaidāms Krakovas derbijs. Mājiniece "Wisla" ar 40 punktiem 22 spēlēs atrodas otrajā vietā, bet "Cracovia" ar 30 punktiem ieņem devīto pozīciju. Deniss Rakels sezonas pirmo pusi pavadīja Ļubinas "Zaglebie", bet pirms nedēļas savā jaunajā komandā palika rezervē pret Bidgoščas "Zawisza" (0:2).

Trešo vietu Ekstraklasē ar 38 punktiem ieņem Zabžes "Gornik", kas ar Pāvelu Šteinboru vārtos vakar mājās atzina līderes Varšavas "Legia" pārākumu (0:3). Šteinbors gan tika nomainīts jau 66.minūtē pie rezultāta 0:1 – Pāvels cieta pamatīgā sadursmē ar komandas biedru Antoni Lukaševiču un tika nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēja vaiga kaula lūzumu.

Citā mačā Lodzas "Widzew" mājās spēlēja neizšķirti ar Arta Lazdiņa bijušo klubu "Piast" (1:1). Aleksejs Višņakovs aizvadīja otro puslaiku un nopelnīja brīdinājumu, bet Eduards Višņakovs nespēlēja diskvalifikācijas dēļ. Čehijā pirmo spēli pēc ziemas pārtraukuma aizvadīs priekšpēdējā vietā esošais Ostravas "Banik", kas uzņems līgas vicelīderi un pašreizējo čempioni Plzeņas "Viktoria". Pirms mēneša "Banik" pievienojās Latvijas izlases aizsargs Alans Sineļņikovs.

Vakar septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Šveices "Sion", kas ar Andri Vaņinu vārtos izbraukumā zaudēja "Thun" (1:3). Neveiksme arī "Aarau", kas mājās ar 1:2 piekāpās "Zurich". Nauris Bulvītis aizvadīja visu spēli. Savukārt Anglijā 90 minūtes un zaudējums tika arī Kasparam Gorkšam, kura pārstāvētā "Reading" zaudēja "Blackburn" (0:1). Skotijā Vitālijs Maksimenko palika rezervē "Kilmarnock" zaudējumā pret "Dundee United" (2:3).

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Górnik Zabrze Sportowa Spółka Akcyjna

  +2 [+] [-]

, 2014-02-23 09:49, pirms 10 gadiem
žēl, bet Siņeļņikovu vēl ilgi neredzēsim debitējam čehijā.
Spēlētājs guvis samērā smagu ceļgala traumu un būs jāizlaiž vismaz pus gads

  +1 [+] [-]

, 2014-02-23 09:52, pirms 10 gadiem
Bad luck Maksimenko. Atkal pa rezervēm dzīvojas

     [+] [-]

, 2014-02-23 12:49, pirms 10 gadiem
jabut ničam pret Bayern.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja