Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Ja turpināšu spēlēt kā tagad, Top 10 neizpaliks"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gulbis: "Ja turpināšu spēlēt kā tagad, Top 10 neizpaliks"
Ernests Gulbis
Foto: SIPA/Scanpix

Ernests Gulbis šodien plkst. 15:15 aizvadīs sezonas pirmo finālu, par trofeju cīnoties Marseļā. Pirms fināla Gulbis pauda gandarījumu gan par savu spēli, gan noskaņojumu. Abi faktori viņam devuši pārliecību, ka Top 10 sasniegšana ir tikai laika jautājums.

"Vakar man viss izdevās. Jutu nogurumu no iepriekšējām spēlēm, tāpēc centos izspēles padarīt pēc iespējas īsākas, darbojos agresīvi. Gaskē raidītās bumbiņas bija man tieši pa sitieniem, viņš neko sarežģītu nedarīja. Domāju, ka viņam uz šī [ātrā] seguma bija grūti pret mani spēlēt," pusfināla uzvaru pār Francijas pirmo numuru Rišāru Gaskē (6:3, 6:2) komentēja Gulbis.

Ernests pēdējo nedēļu laikā vairākas reizes izteicies, ka ir apmierināts ar savu spēli un jūtas ļoti labi. Gan tas, gan arī Ernesta labie rezultāti sezonas ievadā atsākuši runas par Gulbja progresu ATP rangā. Pēc iekļūšanas Marseļas finālā Latvijas pirmajam numuram tika adresēts jautājums par to, vai viņš Top 10 var tikt jau līdz "French Open".

"Zinu, ka varu iekļūt Top 10. Kad? Tas pat nav svarīgi. Ja turpināšu spēlēt kā tagad un darīšu pareizas lietas, tur nokļūšu," īss bija Gulbis, kurš jau nodrošinājis atkārtotu ranga rekordu ar 21. vietu, bet, atkarībā no tā, kā noslēgsies šodienas fināli Marseļā un Delrejbīčā, var jau rīt debitēt pirmajā divdesmitniekā.

Gulbis šonedēļ Marseļā ir bez trenera Gintera Bresnika, toties ar Latvijas labāko tenisistu kopā ir tēvs Ainārs. Ernests uzsvēra viņa nozīmi, esot kopā turnīros: "Viņš man līdzi braukā kopš 17 gadu vecuma. Tikai no pagājušā gada samazinājies turnīru skaits, uz kuriem viņš dodas. Arī šogad būs mazāk. Man ar tēvu ir tik ciešas attiecības, kādas tās vien var būt."

  +1 [+] [-]

, 2014-02-23 07:46, pirms 10 gadiem
nu lai izdodas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-23 08:33, pirms 10 gadiem
tomasmuller rakstīja: Jāņem turnīrs tad ielauzīsies Top20, ja neuzvar tad paliks 21 vietā!
Ja neuzvar un ari Kevins neuzvar tad 20, ja uzvar tad 18,ja zaude un kevins uzvar tad 21
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-23 08:49, pirms 10 gadiem
tomasmuller rakstīja: Ā man likās ja viņš tiek finālā tas Andersons tad jau būs jāņem turnīrs Ernest, bet laikam jau tad var pat pietikt ar Andersona neveiksmi finālā
Ne ne vini blakus,ernijam par 3p vairak,Interesanti,ka koefi krit zeme,atveras ar 2.75 jau uz 2.. Tulin jabut ari Acapulco izlozei vai ari ritdien,nevareju taja NEWS saprast!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-23 13:02, pirms 10 gadiem