Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Monarhi atspēlējas un pieveic "Junioru", uzvar arī "HS Rīga/Prizma2"

Jānis Celmiņš

Monarhi atspēlējas un pieveic "Junioru", uzvar arī "HS Rīga/Prizma2"
Ozolnieki/MONARCH svin uzvaru pār HK Juniors.
Foto: Vladislavs Proškins

Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta spēlē „Ozolnieki/MONARCH” komanda trešdien "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos nonāca zaudētājos pret HK „Juniors” (0:1), taču prata atspēlēties un pieveica pretiniekus ar 3:1.

Dienas centrālajā spēlē Latvijas čempionāta vicelīderi HK „Juniors” Piņķos uzņēma „Ozolnieki / MONARCH” hokejistus. Pirmās spēles 20 minūtes aizritēja ar nelielu viesu pārsvaru, taču rezultāts tā arī palika neatklāts. Otro mača trešdaļu juniori sāka krietni labāk, vairākumā atklājot mača rezultātu (1:0 – Dmitrijs Komarņickis). Trešdaļas beigās ar vārtu guvumu vairākumā atbildēja Edgars Lipsbergs, un viesi panāca izlīdzinājumu.

Lai gan arī trešo spēles daļu nedaudz aktīvāk sāka „Juniors”, vārtus gūt laukuma saimniekiem neizdevās. Ko nepaveica „Juniors”, spēles 51. minūtē izdarīja „Ozolnieki/MONARCH” viens no līderiem Viktors Lobačevs, izvirzot vadībā viesus. „Juniors” metās atspēlēties, taču viesi droši atsitās, spēlējot no aizsardzības.Pēdējā spēles minūtē mājinieki vārtsargu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas rezultātu nenesa. Vēl vairāk – Vadims Romanovskis pielika punktu viesu uzvarai - 3:1.

Pēc šī zaudējuma HK „Juniors” saglabā otro vietu turnīra tabulā, bet monarhi trešie ar četrām spēlēm rezervē.

Otrā šīvakara mačā HS „Rīga/Prizma II” hokejisti pēcspēles metienu sērijā pieveica SK „Rīga 96” – 5:4 (1:3, 2:1, 1:0, 1:0). Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar trīs gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli Henrijs Uzraugs, viņam arī uzvaras nesošie vārti. Vieni vārti Didža jansona un Ginta Puriņa kontā. SK „Rīga 96” labā vārtus guva Augusts Ričards Veidenbaums, Frenks Razgals, Ģirts Kalniņš un Gatis Sprukts.

Nākamās Virslīgas spēles ir paredzētas šo sestdien, kad Liepājas Metalurgs2 uzņems SMScredit.lv, HK Zemgale/JLSS savās mājās sacentīsies ar HS Rīga/Prizma II un Ozolnieki/MONARCH atkārtoti, šoreiz Ozolniekos spēkiem mērosies ar HK Juniors.

     [+] [-]

, 2013-01-23 22:32, pirms 11 gadiem
monarhi-malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-23 23:10, pirms 11 gadiem
Tuvakajā laikā nav Piņkos paredzēts Monarhi-SMS duelis?

     [+] [-]

, 2013-01-23 23:50, pirms 11 gadiem
Nesaprotu kādas līderpozīcijas???Vai tad SMS ir diskvalificēts,autor attopies!Juniors nekad nav bijis līderis un nebūs....

     [+] [-]

, 2013-01-23 23:53, pirms 11 gadiem
Celmiņ,tauta Tevi brīdināja neraksti muļķības.Tavi raksti sāk atgādināt parodijas...

     [+] [-]

, 2013-01-24 00:21, pirms 11 gadiem
cepums70 rakstīja: Nesaprotu kādas līderpozīcijas???Vai tad SMS ir diskvalificēts,autor attopies!Juniors nekad nav bijis līderis un nebūs....
LHF zīmē tabulas, kurās Juniors ir līderis. Punktu skaits vienāds ar SMS.
Skatīt šeit: Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2013-01-24 00:23, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Tuvakajā laikā nav Piņkos paredzēts Monarhi-SMS duelis?
20. februārī

Līdz tam 30. janvārī būs SMS pret Junioru, tas arī nebūs slikts, īpaši, ja vēl Junioram būs kāds papildinājums "no augšas".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja