Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sakari uzvar Ostapenko pāridarītāju un izcīna pēdējo ceļazīmi uz WTA finālturnīru

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sakari uzvar Ostapenko pāridarītāju un izcīna pēdējo ceļazīmi uz WTA finālturnīru
Marija Sakari. Foto: Prensa GDL Open 2022 / guadalajaraopen.com

Meksikas pilsētā Gvadalaharā turpinās "WTA 1000" tenisa turnīrs. Dienas centrālajā mačā tika sadalīta pēdējā ceļazīme uz WTA finālturnīru - Marija Sakari pieveica Veroniku Kudermetovu.

# Pasaules sestā rakete Marija Sakari (Grieķija) ceturtdaļfinālā apspēlēja neitrālo sportisti Veroniku Kudermetovu (WTA 12.), kura iepriekšējā mačā izslēdza mūsu Aļonu Ostapenko.

Mača sākumā Sakari atspēlēja divas breikbumbas un panāca 1:0, kā arī salauza Kudermetovas servi - 2:0. Trešajā geimā grieķiete ar diviem eisiem pēc kārtas panāca A-40 un izpildīja vēl vienu spēcīgu servi (3:0). Sakari vēlreiz salauza oponentes servi (4:0), atspēlēja divas breikbumbas un noformēja 5:0. Pirmajā setā 6:1.

→ → Otrā seta otrā geima otrajā izspēlē Sakari izskraidījās, visu atsita un galu galā noķēra oponenti pretkustībā. Piektajā nogrieznī grieķiete neizmantoja divas breika iespējas (2:3), bet pēc tam atspēlēja trīs breikbumbas un panāca 3:3. Kudermetova pirmoreiz salauza Sakari servi - 5:7.

→ → → Izšķirošā seta sākumā Sakari triumfēja oponentes serves geimā (1:0) un salīdzinoši viegli noformēja 2:0. Ceturtajā geimā Sakari nonāca iedzinējos (0-40), guva trīs punktus pēc kārtas, atspēlēja vēl vienu breikbumbu un panāca 3:1. Desmitajā geimā Kudermetova izcīnīja breikbumbu, Sakari atbildēja ar lielisku servi, bet tad oponente iesita tīklā (mačbumba) un netrāpīja - 6:4.



# Gvadalaharas "WTA 1000" bija pēdējais turnīrs cīņā par tikšanu uz WTA finālsacensībām, kas 31. oktobrī sāksies Teksasas pilsētā Fortvērtā.

Sakari un Kudermetova jau iepriekš kotējās kā galvenās pretendentes uz pēdējo ceļazīmi.

WTA vienspēļu WTA finālturnīrā tādējādi sacentīsies astoņas labākās tenisistes pēc sezonas ranga - Iga Švjonteka, Onsa Žabēra, Džesika Pegula, Koko Gofa, Karolīna Garsija, Arina Sabaļenka, Darja Kasatkina un Marija Sakari.

Atgādinām, ka uz finālsacensībām pretendēja un teorētisku cerību ilgi saglabāja arī Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko, kurai bija jāizcīna pirmā vieta Gvadalaharā + Benčiča, Kīza vai Badosa nedrīkstēja iekļūt finālā.

Gvadalaharas ceturtdaļfināli

Viktorija Azarenka (neitrālā) - Koko Gofa (ASV)7:6(2) 4:6 6:3
Džesika Pegula (ASV) - Slouna Stīvensa (ASV)6:2 6:2
Marija Sakari (Grieķija) - Veronika Kudermetova (neitrālā)6:1 5:7 6:4
Marija Bouzkova (Čehija) - Anna Kaļinska (neitrālā)5:2 ret.

# Gvadalaharas pusfināli: Pegula pret Azarenku un Sakari pret Bouzkovu.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2022-10-22 08:33, pirms gada
Kādi "sakari"? Vienas nakts?

  +1 [+] [-]

, 2022-10-22 09:35, pirms gada
ja Sakkasri uzvarēja, tad īpaši stipra pretiniece nebija, jo Sakkari vienkārši nemāk tenisu fizkultoriete, bet tenisa skila nav. Ostpaneko tieši prtēji - skils nenormālākais un talants, bet pietrūkst visa, kas ir Sakkari. Apvienojumā sanāktu tenisa monstrs

     [+] [-]

, 2022-10-22 12:48, pirms gada
Es07 rakstīja: ja Sakkasri uzvarēja, tad īpaši stipra pretiniece nebija, jo Sakkari vienkārši nemāk tenisu fizkultoriete, bet tenisa skila nav. Ostpaneko tieši prtēji - skils nenormālākais un talants, bet pietrūkst visa, kas ir Sakkari. Apvienojumā sanāktu tenisa monstrs
Pazīstam Ostapenko skilu - viens sitiens, bumba lido autā un bļāviens ma%&^a Bet viss ir ok, ja gribat 3 stundu tenisu, skatieties Vismani