Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" paraksta divu gadu līgumu ar "Senators" uzbrucēju Pējervi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lokomotiv" paraksta divu gadu līgumu ar "Senators" uzbrucēju Pējervi
Magnuss Pējervi. Foto: Zuma Press/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jaroslavļas "Lokomotiv" pavēstījis par divu gadu līguma parakstīšanu ar zviedru uzbrucēju Magnusu Pējervi, kurš kopš 2010. gada spēlējis tikai Ziemeļamerikā.

28 gadus vecais Pējervi, kurš kopā ar Zviedrijas izlasi pasaules čempionātos izcīnījis pilnu medaļu komplektu, uz Ziemeļameriku devās 2010. gadā, pievienojoties Edmontonas "Oilers". Turpinājumā viņš pārstāvējis arī Sentluisas "Blues" un Otavas "Senators", kopumā Nacionālajā hokeja līgā aizvadot 467 spēles, kurās gūti 62 vārti un sakrāti 124 punkti.

Pagājušajā sezonā Pējervi bija latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera komandas biedrs "Senators" rindās. Viņš aizvadīja 80 mačus, izceļoties ar 11 vārtiem, kas bija astotais labākais rādītājs komandā, un 19 punktiem. Individuāli veiksmīgākā Pējervi bija pirmā sezona NHL, kad viņš tika pie 34 punktiem.

Ar 19 spēlēs sakrātajiem 16 punktiem "Lokomotiv" atrodas Rietumu konferences devītajā vietā, kas, protams, neapmierina ambīcijas. Sezonas ievadā no amata tika atlaists kanādiešu galvenais treneris Kreigs Maktavišs.

Pekinas "Kunlun Red Star", kuras rindās pēdējos divos mačos laukumā devies Artūrs Salija, parakstījusi līgumu līdz sezonas beigām ar 25 gadus veco kanādieti Grifinu Reinhārtu. Viņš 2012. gadā tika draftēts ar augsto ceturto numuru, tomēr nespēja nostiprināties NHL. Pēdējo trīs sezonu laikā viņš spēlējis tikai fārmklubos, bet NHL viņa kontā ir tikai 37 spēles.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт Локомотив Ярославль | Магнус...

     [+] [-]

, 2019-10-22 14:56, pirms 5 gadiem
Kad rižaņji beidzot kaut ko parakstīs?
Laikam gaida jauno gadu, lai pa kapeikām kādu nopirktu

     [+] [-]

, 2019-10-22 16:19, pirms 5 gadiem
gembird rakstīja: Kad rižaņji beidzot kaut ko parakstīs?
Laikam gaida jauno gadu, lai pa kapeikām kādu nopirktu
Iedali viņiem pusmiljonu,tad arī nopirks.

     [+] [-]

, 2019-10-22 16:30, pirms 5 gadiem
gembird rakstīja: Kad rižaņji beidzot kaut ko parakstīs?
Laikam gaida jauno gadu, lai pa kapeikām kādu nopirktu
Palasi Tvnet, tur Matulis visu uzrakstija...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-22 18:42, pirms 5 gadiem
Ar to jau skaidrs ka Lokomotīve tabulā celsies arvien augstāk. Tas ir nopietns pastiprinājums, šāda līmeņa spēlētājus DR diemžēl nevar pacelt tāpēc arī esam kur esam