Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" un "Tenax" dodas iekarot Igauniju

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" un "Tenax" dodas iekarot Igauniju
Tenax un LSPA handbolisti dodas šoreiz uz Igauniju
Foto: Airida Žolīte

Nedēļas nogalē kārtējās divas Baltijas līgas spēles aizvadīs Latvijas stiprākie klubi "LSPA" un Dobeles "Tenax", dodoties uz Igauniju un tiekoties ar vietējiem "Polva Serviti" un "HC Kehra" handbolistiem.

Visā turnīrā abi Latvijas klubi aizvadījuši jau pa divām spēlēm. Savstarpējā Latvijas klubu spēlē, kas bija Baltijas līgas atklāšanas mačs, uzvaru izcīnīja "LSPA", tomēr pēctam abas mūsu vienības piedzīvoja sakāvi pret Somijas "Riihimaen Cocks".

Latvijas čempionvienībā "LSPA" uz Igauniju dosies bez sava līdera Arta Kurmēna, tāpat arī "Tenax" vienībā iztrūkst virkne citu vadošo spēlētāju. Tomēr izlases galvenais treneris Dainis Putra atzinis, ka šajā sezonā vienība centrēsies uz jauno spēlētāju izaugsmi.

Sestdien 22. oktobrī "LSPA" spēlēs ar "Polva Serviti", bet Dobeles "Tenax" tiksies ar "HC Kehra". Dienu vēlāk abas vienības mainīsies ar pretiniekiem.

Turnīra tabulas kopvērtējumā septiņu vienību konkurencē "LSPA" ieņem piekto vietu, bet Dobeles "Tenax" bez uzvarām ieņem pēdējo pozīciju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Vai mūsējiem izdosies izcīnīt uzvaru pret Igaunijas klubiem vismaz divās spēlēs?

  • 12

  • 11