Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #113 Ārpus kadra: Ar Lauri skaitām, cik dārga ir rollerslēpošana

Andris Liepa
Andris Liepa
Svaigākajā podkāsta "Ārpus" kadra epizodē pie "Sportacentrs.com" žurnālista Almanta Poikāna pa taisno no lidostas viesojas daudzsološais Latvijas slēpotājs Lauris Kaparkalējs. No Itālijas vien 17 gadus vecais sportists pārvedis Pasaules kausa junioru titulu rollerslēpošanā. Podkāstā runājam par šo - mazāk zināmo - sporta veidu, kurā Latvijas sportisti regulāri izceļas ar augstiem panākumiem. Kā sākt? Cik tas maksā? Kādas ir mūsdienu tendences? Kādi ir treniņi? Tāpat runājam arī par pašu Lauri, kuram drīzumā jau būs jāizkāpj no junioru vecuma kurpēm. Vai viņš sekos Patrīcijas Eidukas pēdās un parūpēsies par lieliskiem sasniegumiem arī vīriešu distanču slēpošanā?

Audio formātā podkāstu klausies: SoundCloud, Spotify, Podbean, Apple Podcasts, Google Podcasts, PlayerFM, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv un citās audio straumēšanas vietnēs.
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2021-09-23 12:08, pirms 3 gadiem
Latvijā man šķiet ir tikai viena sporta persona, kas asociējās ar vārdu Lauris - hokejists Lauris

     [+] [-]

, 2021-10-01 13:20, pirms 3 gadiem
cehoslovāks rakstīja: Latvijā man šķiet ir tikai viena sporta persona, kas asociējās ar vārdu Lauris - hokejists Lauris
Man uzreiz prātā Lauris Freibergs.