Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Salavat Yulaev" Covid-19 dēļ paliek bez galvenā trenera un pirmās maiņas uzbrucēja

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Salavat Yulaev" Covid-19 dēļ paliek bez galvenā trenera un pirmās maiņas uzbrucēja
Tomi Lemse. Foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ufas “Salavat Yulaev”, kas sezonu sāka ar sešām uzvarām astoņos mačos, palicis bez galvenā trenera un pirmās maiņas uzbrucēja - abiem konstatēta saslimšana ar Covid-19.

“Pēc izbraukuma spēlēm Kazaņā un Maskavā visai komandai un personālam tika veiktas pārbaudes. Pozitīvas analīzes bija trim cilvēkiem - galvenajam trenerim Tomi Lemsem, kā arī uzbrucējiem Markusam Granlundam un Daniilam Baškirovam,” paziņoja kluba ģenerāldirektors Aleksandrs Kurnosovs.

Viņš turpināja: “Treneris un spēlētāji nosūtīti uz papildus izmeklēšanu, lai apstiprinātu analīžu rezultātus. Pašsajūta visiem ir normāla, simptomu nav. Viņi tagad atrodas pašizolācijā. Tagad treneru štābu vadīs Viktors Kozlovs, tas turpina darbu, gatavojoties spēlei pret “Sochi”.”

Lemse klubā strādā kopš 2017. gada, taču iepriekšējās sezonās viņš bija galvenā trenera palīgs. Granlundam šī ir pirmā sezona KHL, un viņš astoņās spēlēs izcēlies ar sešiem vārtiem un 12 punktiem, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs līgā. Pirmo vietu ieņem cits “Salavat Yulaev” soms - Tēmu Hartikainens.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-22 14:43, pirms 4 gadiem
tač poxuj, lai izslimo visi un maucam tālāk.. kāda jēga, ka katra otrā komanda tulīt tiks noņemta no trases un ntās spēles pārceltas.

     [+] [-]

, 2020-09-22 15:07, pirms 4 gadiem
Visi trīs labi pasēdēja ar vietējām pasījām?
Jo kā savādāk...
🍾😔🍷

     [+] [-]

, 2020-09-22 16:18, pirms 4 gadiem
Morozovs:

Rīga vainīga