Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas badmintonistiem zaudējumi Eiropas junioru čempionāta individuālajās cīņās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas badmintonistiem zaudējumi Eiropas junioru čempionāta individuālajās cīņās
Latvijas badmintonisti Belgradā. Foto: LBF

LETA. Latvijas izlases sportisti pirmdien Belgradā Eiropas junioru čempionātā badmintonā piedzīvoja zaudējumus visās sešās individuālo sacensību cīņās.

Sieviešu sacensību pirmajā kārtā zaudējumu cieta Arīna Babre, kura ar 0-2 (10:21, 12:21) piekāpās lietuvietei Viltei Paulauskaitei.

Anna Kupča pirmajā kārtā bija brīva.

Vīriešu dubultspēlē Dāvis Strazdiņš/Edžus Meirāns pirmajā spēlē ar 0-2 (15:21, 17:21) zaudēja igauņiem Andrejam Šmitam un Hugo Temasam.

Toms Sala duetā ar nīderlandieti Runi van Dalmu ar 0-2 (10:21, 9:21) zaudēja britiem Nedīmam Dalvi un Džia Binam Lī.

Sieviešu dubultspēlē Kupča un Annija Rulle-Titava ar 0-2 (16:21, 18:21) piekāpās ukrainietēm Varvarai Frolovai un Sofijai Lavrovai.

Savukārt Babre, kura spēlēja kopā ar lietuvieti Jogaili Kelečūti, ar 0-2 (18:21, 16:21) zaudēja Skotijas spēlētājām Ketrīnai Čenai un Išbelai Makalisterai.

Jauktajā dubultspēlē bez cīņas otrajā kārtā iekļuva Meirāns/Kupča, bet Strazdiņš/Rulle-Titava ar 0-2 (19:21, 17:21) piekāpās Velsas duetam Hārpere Leja/Sefrona Morisa.

Jau ziņots, ka komandu sacensībās Latvijas izlase zaudēja visās trijās grupas spēlēs un ceturtdaļfinālā neiekļuva.

Latviju Eiropas junioru čempionātā pārstāv Anna Kupča, Annija Rulle-Titava, Dāvis Strazdiņš (visi - Sigulda), Edžus Meirāns, Toms Sala (abi - Rīga), Arīna Babre (Valmiera), kā arī treneris Ainārs Gureckis un izlašu koordinators Artūrs Ķelpe.

Eiropas junioru komandu čempionāts Belgradā norisinās no 18. līdz 21.augustam, bet individuālais turnīrs - no 22. līdz 27.augustam.

Komandu turnīrā kopā piedalās 32 valstu komandas, savukārt individuālajā turnīrā būs pārstāvētas 37 dažādas valstis.

Izmantotie resursi:
LETA