Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs: "Nav patīkami pabeigt turnīru tādā veidā"

Jānis Pārums

Džokovičs: "Nav patīkami pabeigt turnīru tādā veidā"
Novaks Džokovičs
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules ranga līderis, serbu tenisists Novaks Džokovičs, kurš savainojuma dēļ svētdien nespēja pabeigt Sinsinati ATP "Masters 1000" vienspēļu tenisa turnīru, pēc sacensībām atzina, ka viņš centies cīnīties, taču sāpes darījušas savu.

"Esmu drošs, ka varu atveseļoties un būt gatavs uz "US Open". Tas nav diez ko patīkami, ka turnīrs bija jānoslēdz šādā veidā. Atvainojos organizatoriem un cilvēkiem, kuri bija ieradušies vērot finālspēli," sacīja Džokovičs. "Es ļoti centos, taču nejutu iespējas turpināt [spēli]."

Serbs uzsvēra: "Iemesls, kāpēc nepabeidzu spēli, bija pleca sāpes. Es vienkārši nespēju normāli servēt un pilnvērtīgi aizvadīt spēli. Varbūt es varētu nospēlēt vēl pāris geimus [ar sāpošu plecu], taču kāda jēga? Šodien es nevarēju uzvarēt tādu spēlētāju kā Marejs. Sāpes spēles gaitā tikai pieauga, bet es centos turēties labā līmenī. Šodien bija par daudz [sāpju]. "

"Tenisā kalendārs ir ļoti saspringts, tāpēc ir normāli, ja kādā brīdī tu vienkārši jūties savārdzis," piebilda Džokovičs, kurš finālspēlē pret Endiju Mareju izstājās pie rezultāta 4-6, 0-3. "US Open" tenisa turnīrs sāksies augusta beigās.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-08-22 12:34, pirms 13 gadiem
Ja Gulbis būtu ticis tik tālu, tad arī viņš spētu uzvarēt savainotu Džokoviču.

  -3 [+] [-]

, 2011-08-22 12:52, pirms 13 gadiem
eck, norāva stavku...

  +9 [+] [-]

, 2011-08-22 12:53, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Turies Dzoko,nav patikami sadi pabeigt speli
Vāu, Tu gan atradi vārdus, kurus Džokovičs pat neiedomājās. Bravo. (Sarkasms)

  -1 [+] [-]

, 2011-08-22 20:45, pirms 13 gadiem
Liels paldies par rakstu, citādi te kādi bija sadomājušies, ka Džoko tā vai tā būtu zaudējis izcili spēlējošam Murejam. Finālā jau Andy nevajadzēja neko īpašu darīt, lai uzvarētu...tik vien censties turēt bumbiņu spēlē un sagaidīt, ka Novaks kārtējo reizi iesitīs tīklā vai autā. Un serves pat lēnākas kā vienai otrai dāmu tenisā!! Ja Nole justos labi, tad Murejs, tāpat kā visi iepriekš, zaudētu!!! Es ne tikai skatos visas top spēlētāju spēles, bet arī klausos un lasu, ko saka gudrāki cilvēki !!

  -1 [+] [-]

, 2011-08-22 21:27, pirms 13 gadiem
Simply the Best rakstīja: Liels paldies par rakstu, citādi te kādi bija sadomājušies, ka Džoko tā vai tā būtu zaudējis izcili spēlējošam Murejam. Finālā jau Andy nevajadzēja neko īpašu darīt, lai uzvarētu...tik vien censties turēt bumbiņu spēlē un sagaidīt, ka Novaks kārtējo reizi iesitīs tīklā vai autā. Un serves pat lēnākas kā vienai otrai dāmu tenisā!! Ja Nole justos labi, tad Murejs, tāpat kā visi iepriekš, zaudētu!!! Es ne tikai skatos visas top spēlētāju spēles, bet arī klausos un lasu, ko saka gudrāki cilvēki !!
Iesaku ne tikai skatīties un lasīt,bet arī klausīties mūsu pašu bijušo tenisistu M.Rozentālu,kas objektīvi un bez liekām emocijām komentē pēdējos turnīrus televīzijā

  -1 [+] [-]

, 2011-08-22 21:42, pirms 13 gadiem
zolite rakstīja: Iesaku ne tikai skatīties un lasīt,bet arī klausīties mūsu pašu bijušo tenisistu M.Rozentālu,kas objektīvi un bez liekām emocijām komentē pēdējos turnīrus televīzijā
Es atvainojos, bet Rozentāls komentēšanas un izpratnes ziņā ir vismaz 3 līmeņus zem tiem pašiem Eurosport komentētājiem. Tas pats variants, kā tai daiļslidošanas tiesnesei, kura komentē daiļslidošanas sacensības...nu, tikai krietni labāk, protams. Latvijā šobrīd nav labu tenisa komentētāju, bet gan jau ar laiku.

     [+] [-]

, 2011-08-22 21:54, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es atvainojos, bet Rozentāls komentēšanas un izpratnes ziņā ir vismaz 3 līmeņus zem tiem pašiem Eurosport komentētājiem. Tas pats variants, kā tai daiļslidošanas tiesnesei, kura komentē daiļslidošanas sacensības...nu, tikai krietni labāk, protams. Latvijā šobrīd nav labu tenisa komentētāju, bet gan jau ar laiku.
Nepiekrītu

     [+] [-]

, 2011-08-24 11:01, pirms 13 gadiem
uzskatu ka labi vini komente tenisa speles.eirosporta labi ja pec katras tresas izspeles kadu vardinu ierunajas bet musejiem gandriz pec katras izspeles kautko pasaka,un sakarigi pasaka