Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

ASV turpina bruņoties uz Tokiju: spēlēs Midltons, Lavs un Holidejs, Pols atteicies

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ASV turpina bruņoties uz Tokiju: spēlēs Midltons, Lavs un Holidejs, Pols atteicies
Kriss Pols. Foto: AP/Scanpix

ASV basketbola izlase turpina bruņoties Tokijas olimpiskajām spēlēm. Piekrituši palīdzēt izlasei ir Milvoki ''Bucks'' viens no līderiem Kriss Midltons un Klīvlendas ''Cavaliers'' spēlētājs Kevins Lovs. Kā ziņo ''The Athletic'' arī Fīniksas ''Suns'' saspēles vadītājs Kriss Pols gatavojas doties uz olimpisko turnīru, taču šīs ziņas nav bijušas patiesas. Pola vietā ASV pārstāvēs ''Bucks'' aizsargs Drū Holidejs.

Jaudīgu sastāvu dalībai Tokijas olimpiskās spēlēs vāc ASV izlase. Līdz šim piekrituši pārstāvēt valstsvienību jūlija beigās gaidāmajā turnīrā pauduši tādi basketbolisti kā Kevins Durents, Džeimss Hārdens, Bems Adebajo, Devins Bukers, Deimiens Lilards, Bredlijs Bīls, Džeisons Teitums un Dreimonds Grīns.

Šodien sarakstam pievienojušies divi citi spēlētāji - Kriss Midltons un Kevins Lavs. Midltons šobrīd kopā ar Milvoki ''Bucks'' cīnās par NBA titulu. Jau šonedēļ ''Bucks'' uzsāks Austrumu konferences finālu pret Atlantas ''Hawks''. Midltons ir viens no ''Bucks'' līderiem. Regulārajā sezonā spēlētājs vidēji guva 20.4 punktus, kamēr izslēgšanas mačos basketbolista sniegums ir krietni produktīvāks ar vidēji gūtiem 23.3 punktiem.

Kevins Lavs pēdējās sezonas pavada Klīvlendas ''Cavaliers'', kura pēc Lebrona Džeimsa aiziešanas nav spējusi iekļūt izslēgšanas mačos. Lavs kopā ar ''Cavaliers'' vienu reizi kļuvis par NBA čempionu, bet savas NBA karjeras laikā spēlējis arī Minesotas ''Timberwolves''. Traumu dēļ spēlētājs šosezon laukumā devās vien 25 mačos, kuru laikā guva caurmērā 12.2 punktus un izcīnīja 7.4 atlēkušās bumbas. Lavs kopā ar ASV izlasi kļuvis par 2010. gada Pasaules kausa ieguvēju un zelta medaļnieku 2012. gada olimpiskajās spēlēs.

Kā ziņo ''The Athletic'' ASV izlasei piekritis palīdzēt arī veterāns Kriss Pols, kurš šogad aizvedis Fīniksas ''Suns'' līdz Rietumu konferences finālam. Tajā ''Suns'' pirmajā mačā pārspēja Losandželosas ''Clippers'' un šobrīd sērijā atrodas vadībā ar 1-0. Kopā ar ASV izlasi Pols divas reizes (2008. un 2012. gadā) izcīnījis zelta medaļas olimpiskajās spēlēs, bet 2006. gada Pasaules kausā kļuva par bronzas medaļnieku. Visticamāk, Pols gan ASV izlasei nepalīdzēs. ESPN ziņo, ka spēlētājs ir atteicies no palīdzēšanas savas valsts izlasei Tokijā. Vieta vakanta nav palikusi un Pola vietā uz Tokiju dosies Milvoki ''Bucks'' aizsargs Drū Holidejs, kurš regulārajā sezonā vidēji spēlē guva 17.7 punktus un atdeva 6.1 rezultatīvu piespēli, kamēr izslēgšanas mačos izcēlies ar 15.2 punktiem un 7.5 rezultatīvām piespēlēm.

ASV spēlēs A grupā kopā ar Irānu, Franciju un kvalifikācijas uzvarētāju Kanādas turnīrā. 25. jūlijā ASV pirmo grupas spēli aizvadīs pret Franciju.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-22 20:11, pirms 3 gadiem
Lavs? Par ko?

  +2 [+] [-]

, 2021-06-22 20:16, pirms 3 gadiem
An2 rakstīja: Lavs? Par ko?
Pieredzi iedot rokijiem? Derēs?

  +3 [+] [-]

, 2021-06-22 20:45, pirms 3 gadiem
Jāāā, basī pārējā pasaule amīšiem var pienest ūdeni! Labi, ka vismaz hoķī tas līmenis ZA un vecajā kontinentā ir tā, ka var spēkoties!

     [+] [-]

, 2021-06-22 21:26, pirms 3 gadiem
Kā tad tur sanāk? Tas kurš pasaka ka ir gatavs piedalīties OS, automātā ir sastāvā?

     [+] [-]

, 2021-06-22 22:45, pirms 3 gadiem
markes rakstīja: Kā tad tur sanāk? Tas kurš pasaka ka ir gatavs piedalīties OS, automātā ir sastāvā?
ja ir cilvēks, kura vārdu tādā līmenī arī pazīst, tad jā. ja tu kaut ko pateiktu, tad

  -1 [+] [-]

, 2021-06-23 00:15, pirms 3 gadiem
EUcerin rakstīja: Jāāā, basī pārējā pasaule amīšiem var pienest ūdeni! Labi, ka vismaz hoķī tas līmenis ZA un vecajā kontinentā ir tā, ka var spēkoties!
Es teiktu ka Kanādas hokeja izlase ir tāda pati kā ASV basketbola ne vājāka

     [+] [-]

, 2021-06-23 00:18, pirms 3 gadiem
vēl pietrūkst melo7! viņš ir pelnījis būt šajā sastāva un izrādīt cieņu pret veterānu.

     [+] [-]

, 2021-06-23 11:22, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: vēl pietrūkst melo7! viņš ir pelnījis būt šajā sastāva un izrādīt cieņu pret veterānu.
Nē, nav pelnījis.