Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko zaudē Birmingemas "Premier" dubultspēļu turnīra pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko zaudē Birmingemas "Premier" dubultspēļu turnīra pusfinālā
Gaļina Voskobojeva, treneris Krišjānis Stabiņš un Aļona Ostapenko līdz finālam neaizgāja. Foto: Zuma Press/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Kazahstānas tenisisti Gaļinu Voskobojevu sestdien graujoši zaudēja Birmingemas "Premier 700" dubultspēļu turnīra pusfinālā, kur ar 0:6, 3:6 kapitulēja ar otro numuru izsētajai Taivānas un Čehijas komandai Sūveja Šjē/Barbora Stricova.

Ostapenko sezonas ranga 6. vietā esošo Šjē un Stricovas komandu nesen uzvarēja "French Open" astotdaļfinālā (7:5, 6:1), kad viņas pāriniece bija Ukrainas tenisiste Ludmila Kičenoka. Savukārt šodien piedzīvota sakāve 57 minūtēs. Ostapenko ar Voskobojevu 2. setā bija vadībā ar 3:1, turpinājumā nedabūjot nevienu geimu.

Trīs WTA titulu īpašniece Ostapenko pirmoreiz spēlēja vienā komandā ar pieckārtējo čempioni Voskobojevu, debijā ar pusfināla sasniegšanu nopelnot 185 punktus. Ostapenko šobrīd dubultspēļu rangā ir 36. vietā, bet viņas pāriniece Gaļina Voskobojeva ir 50. vietā.

Ostapenko šosezon ir 0-4 bilance dubultspēļu pusfinālus, visus zaudējumus piedzīvojot ar dažādām pāriniecēm – pirmie trīs bija ar Veroniku Kudermetovu februārī Dohā, ar Gabrielu Dabrovski aprīlī Štutgartē un ar Veru Zvonarjovu maijā Madridē.

Aļonas vienaudze Kudermetova būs viņas pāriniece nākamajos divos turnīros Īstbornā un Vimbldonā.

     [+] [-]

, 2019-06-22 18:36, pirms 5 gadiem
Ostapenko jauns treneris?