Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ceļgala trauma liks Lenardam izlaist otro spēli pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ceļgala trauma liks Lenardam izlaist otro spēli pēc kārtas
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas "Clippers" arī pirmās kārtas ceturtajā spēlē nevarēs palīdzēt labās kājas ceļgala savainojumu guvušais Kavai Lenards.

Ceturtdien Losandželosas "Clippers" bez savainotā Kavai Lenarda piedzīvoja zaudējumu ar 124:129, sērijā pret Fīniksas "Suns" nonākot iedzinējos ar 1-2. Lai gan uzbrucēja trauma nav sevišķi nopietna, sērijas ceturtā spēle sekos tikai pusotru dienu pēc trešā mača, un viņš vēl nav paguvis atlabt.

Nespēlējot Lenardam, Normans Pauels iemeta 42 punktus, bet Rasels Vestbruks pietuvojās triple-double, 30 punktiem pievienojot 12 rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas, kā arī trīs pārtvertas bumbas.

Lenards sērijas pirmajos divos mačos, kuros uzvaras tika dalītas uz pusēm, atzīmējās ar 34,5 punktiem, 6,5 atlēkušajām bumbām un 6,0 piespēlēm.

Labās kājas ceļgala traumas dēļ "Clippers" nevar palīdzēt arī Pols Džordžs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-04-22 10:13, pirms gada
4-1 Fīniksa iet tālāk, paredzu ka lielas pārbūves jeb pārbuves tiks gaidītas no Wash,Mavs,Rocks,Clips,Wariors! PLAY-OFF bus interesanta, gruti prognozēt uzvarētāju!

     [+] [-]

, 2023-04-22 11:19, pirms gada
Clippers are cursed. Būtu tikuši tālu, spēlējot līderiem

     [+] [-]

, 2023-04-22 12:01, pirms gada
Mīkstākais spēlētājs līgā.