Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter", par spīti baumām, paturēs galveno treneri Stramačoni

Agris Suveizda

"Inter", par spīti baumām, paturēs galveno treneri Stramačoni
Andrea Stramačoni
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola kluba Milānas "Inter" īpašnieks un prezidents Masimo Morati Sky Italia noraidījis runas par galvenā trenera nepaturēšanu amatā. Morati vēlreiz apstiprināja, ka, par spīti nesekmīgajiem rezultātiem, Andrea Stramačoni arī nākamsezon turpinās darbu ar komandu.

"Arī nākamsezon projekts sāksies ar Stramačoni. Jūs man vienmēr prasāt, vai viņš paliks, un es vienmēr jums saku, ka jā," Morati sacīja televīzijā. "Nav viegli plānot nākotni, ja tavam datoram ir vīruss - kad ir tik daudz savainotu spēlētāju kā mums. Bet mēs domājam par nākamo sezonu, un darām to labi."

Morati gan tika atgādinātas situācijas ar Alberto Dzakeroni un Roberto Mančīni, kuriem arī kluba vadība izteica publisku atbalstu, taču pēc tam no viņiem atbrīvojās. "Dzakeroni un Mančīni bija citas situācijas. Roberto izlēma aiziet, un pēc tam notika tas, kas notika," teica Morati. "Mums vajadzēja lūkoties pēc jauna trenera pat, ja Mančīni darbu paveica labi. Un tāpēc mēs paņēmām Žuzē Mourinju. Bet tas bija Mančīni, kurš atbrīvoja [sevi]."

Svētdien "Inter" ar 1:0 uzvarēja "Parma" un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, taču fani tribīnēs kritizēja kluba tehnisko direktoru Marko Branku. " Cilvēki meklē kādu, ko vainot, un šobrīd viņi skatās uz viņu. Viedokļi ir jāciena, taču dažreiz no ārpuses nevar pilnībā saprast situāciju, un tādēļ tiek izdarīti noteikti vērtējumi," Morati turpināja.

"Inter" izmantoja Romas klubu "Roma" un "Lazio" klupienus (attiecīgi 1:1 pret "Pescara" un 0:1 pret "Udinese") un turnīra tabulā pacēlās uz piekto vietu. Milānas granda kontā 33 mačos ir 53 punkti, un "Inter" no Čempionu līgas zonas atpaliek par divu uzvaru tiesu. Jau pieminētā "Roma" no "Inter" atpaliek par vienu punktu, bet "Lazio" un "Udinese" ir divu punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-22 19:46, pirms 11 gadiem
Lai kā arī nebūtu, domāju, ka lēmums ir pareizs.

     [+] [-]

, 2013-05-06 18:06, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Lai kā arī nebūtu, domāju, ka lēmums ir pareizs.
To mēs redzēsim nākamsezon.