Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Spānijas izlase līgumu ar galveno treneri pagarina līdz 2026. gada Pasaules kausam

Agris Suveizda

Spānijas izlase līgumu ar galveno treneri pagarina līdz 2026. gada Pasaules kausam
Luiss de la Fuente. Foto: RFEF

LETA--AFP. Spānijas Karaliskā futbola federācija šodien izmantoja līgumā iekļauto punktu par vienošanās pagarināšanu ar vīriešu valstsvienības galveno treneri Luisu de la Fuenti līdz 2026. gada Pasaules kausa noslēgumam.

Kā skaidro federācija, šāds solis bija nepieciešams, lai nodrošinātu stabilitāti pirms vasarā gaidāmā Eiropas čempionāta finālturnīra. Iepriekšējam līgumam bija jābeidzas šī gada čempionāta laikā.

De la Fuente izlases grožus pārņēma 2022. gada nogalē, kad spāņi nepārvarēja Pasaules kausa finālturnīra izslēgšanas turnīra pirmo kārtu. Pirms tam de la Fuente strādāja Spānijas U-21 galvenā trenera amatā, kā arī trenera karjeras laikā vadījis Spānijas klubu "Alaves". Tāpat viņš ir strādajis ar Bilbao "Athletic" rezerves komandu, "Aurrera" un "Portugalete".

Spānija kvalifikācijā uzvarēja septiņās no astoņām spēlēm, piekāpjoties vienīgi Skotijā (0:2), un izcīnīja pirmo vietu grupā. Finālturnīrā Spānija tiksies ar Horvātiju, Itāliju un Albāniju.

Izmantotie resursi:
https://rfef.es/es/noticias/clausul...
LETA

     [+] [-]

, 2024-02-22 18:19, pirms 2 mēnešiem
nu nu, EČ var izgāzties un palikt aiz Horvātiem un Itāļiem.
Un tad kost pirkstos ka līdz PK līgums.

Kaut gan man vienalga, vienmēr ir kretinējis Spāņu bumbošanas futbols un nebūtu nekas pret ja šie paliktu grupā 3 vai pat 4