Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertovs un E.Višņakovs nāk uz maiņu, Vaņina un Gaurača klubi riskantā zonā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Fertovs un E.Višņakovs nāk uz maiņu, Vaņina un Gaurača klubi riskantā zonā
Eduards Višņakovs "Ruch" treniņā
Foto:Łukasz Laskowski/PressFocus

Par Artjoma Rudņeva un Jāņa Ikaunieka klubu sekmēm Vācijas un Francijas čempionātos jau ziņojām, bet viņi nebija vienīgie mūsu futbola leģionāri, kuriem šodien bija darbiņš. Ar izciliem panākumiem mūsējie gan neizcēlās.

Aleksandra Fertova Kieļces "Korona" uzņēma valsts čempioni un līderi Varšavas "Legia", kas nupat ceturtdien Eiropas līgas1/16 fināla 1.spēlē Amsterdamā ar 0:1 piekāpās "Ajax". Ja pavasara daļas 1.mačā Fertovs izgāja pamatsastāvā, tad šodien pret "Legia" tika atstāts rezervē. Tiesa, Fertovs tika laukumā 81.minūtē un palīdzēja "Korona" nosargāt 0:0 pret titulēto pretinieku.

Uz maiņu nāca arī Eduards Višņakovs, kura Hožuvas "Ruch" izbraukumā ar 1:2 zaudēja Poznaņas "Lech", kuras pieteikumā nebija Antonija Černomordija. Višņakovs tika laukumā 76.minūtē pie 0:2. Drīz vien viņa partneris nopelnīja pendeli, un "Ruch" vienus vārtus atguva, taču glābt spēli Hožuvas komandai neizdevās. "Ruch" šobrīd atrodas izkrišanas zonā, par trim punktiem atpaliekot no Fertova "Korona".

Šveices Superlīgā ļoti atbildīgu cīņu šodien aizvadīja Edgara Gaurača 8.pozīcijā esošā "Aarau", kas tikās ar pēdējās, 10., vietas īpašnieci "Luzern". Diemžēl "Aarau" bez savainotā Gaurača ar 0:4 zaudēja, un tagad "Aarau" nolaidusies uz 9.vietu, kamēr "Luzern" ne tikai apsteigusi Gaurača komandu, bet arī Andra Vaņina "Sion", kas pašlaik atrodas izkrišanas zonā. Superlīga sezonas izskaņā būs jāpamet pēdējā vietā palikušajai komandai, un šobrīd, šķiet, sliktākajā situācijā ir Gaurača klubs, jo "Sion" ir tikai punkta deficīts un divas spēles rezervē.

Šveices Superlīgas tabula

VKlubsSP
1FC Basel 18932145
2BSC Young Boys2140
3FC Zürich2139
4FC Thun2134
5FC St Gallen2030
6FC Vaduz2022
7Grasshopper Club Zürich2119
8FC Luzern2118
9FC Aarau2117
10FC Sion1916

Itālijas 3.līgā kārtējais zaudējums Sergeja Vorobjova "Albinoleffe", kas ar 0:2 zaudēja "Pavia". Mūsu uzbrucējam pilna spēle, bet "Albinoleffe" 20 komandu konkurencē ieņem 18.vietu. Portugāles 2.līgā Igora Labuta "Atletico" viesos ar 1:0 pārspēja "Viseu", paceļoties uz 19.vietu 24 komandu konkurencē.

Turcijā šodien noslēdzās FNL kauss (Krievijas pēc spēka 2.līgas komandām), un Vladislava Gabova "Sokol" izvairījās no pēdējās vietas - mačā par 15.vietu, pamatlaikam beidzoties 1:1, pēcspēles pendelēs tika pārspēts "Tosno". Gabovs nospēlēja 1.puslaiku, kas tika uzvarēts ar 1:0. Mačā par 13.vietu Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina "Baltika" ar 1:0 uzvarēja "Gazovik". Zjuzinam pilna spēle, bet Koliņko šoreiz palika rezervē. Spēlē par 9.vietu Oļega Laizāna "Enisey" pēc pamatlaika 1:1 pendelēs zaudēja "Anzhi". Laizāns izgāja pamatsastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-23 00:04, pirms 9 gadiem
Šķiet, ka no mūsējo viedokļa tā egoistiski raugoties, labāk jau būtu, ja izkristu Aarau. Kā nekā Vaņinam ar Sion ir līgums līdz 2017. gadam un negribētos, lai nākas nolaisties uz 2. līgu, kamēr Gauračs Aarau atrodas uz īri no Spartaka, šķiet, līdz sezonas beigām. Bet kas zina, varbūt Edgars atgriezīsies no traumas un kļūs par galveno varoni vietas nosargāšanā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-23 00:23, pirms 9 gadiem
rekons
Piekritu, ja ir jaizvelas, bus jaizvelas Vanina Sion paliksanu, kaa nu kaa, bet gruti bus Vaninam atrast klubu un visticamak jaspele vien otraja ligaa, lai ari kas zin, Vanins ir starp pasiem labakajiem GK Sveices liigaa.
Turpretim Gauracs ir uzbrucejs labakajos gados un vinam kluba meklesana varetu but vieglaka