Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns izlaidīs nākamo "Spurs" spēli

Ints Megnis
Ints Megnis

Dāvis Bertāns izlaidīs nākamo "Spurs" spēli
Dāvis Bertāns pret "Thunder". Foto: nba.com/spurs

Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns personisku iemeslu dēļ izlaidīs nākamo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" spēli. Precīzāks iemesls pašlaik nav publiski zināmi.

"Spurs" trešdien viesosies pie Filadelfijas "76ers", bet pēc tam sestdien izbraukumā spēkosies ar Ņūorleānas "Pelicans". Pagaidām "Spurs" atklājusi vien, ka latvietis nespēlēs nākamajā mačā.

Bertāns pašlaik ieņem otro vietu līgas precīzāko tālmetienu izpildītāju sarakstā - latvietis trāpījis 48,6% (87 no 179) trejaču, kamēr līderis ar 48,7% (56 no 115) realizētu metienu no perimetra ir Portlendas "Trail Blazers" pārstāvošais Sets Karijs.

Ziemeļamerikā arvien vairāk sāk runāt, ka Bertānam būtu jāpiedalās Visu zvaigžņu spēles ietvaros gaidāmajā trīspunktu metienu konkursā. "Simt procentu. Par to nav jautājumu - viņu būtu jāuzaicina," izteicies itālis Marko Belinelli - vienīgais "Spurs" spēlētājs, kurš savulaik uzvarējis šajā atrakcijā.

Pagājušajā svētdienā Bertāns kļuva vien par otro spēlētāju "Spurs" vēsturē, kurš trīs sezonu laikā iemetis 250 tālmetienus. Par pirmo laikā starp 2010. un 2013. gadu kļuva Gerijs Nīls.

"Tas būtu jauki," Bertāns teica svētdien vai vēlētos saņemt ielūgumu uz Šarlotē gaidāmo konkursu. "Tomēr nezinu vai metu pietiekami, lai piedalītos."

Bertāns šajā sezonā piedalījies 44 spēlēs, vidēji laukumā pavadot 20,1 minūti un gūstot 7,7 punktus, kā arī izcīnot 3,5 atlēkušās bumbas. Novembrī viņš izlaida divas spēles, kad bija aizdomas par smadzeņu satricinājumu, bet decembrī divos mačos nespēlēja ģimenes pieauguma dēļ un arī toreiz tika raksturots, ka tas ir personisku iemeslu dēļ.

"Spurs" ar 27 uzvarām 48 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, bet tās nākamā pretiniece "76ers" ar 31 panākumu ir ceturtā austrumos.

Izmantotie resursi:
https://www.mysanantonio.com/sports...

     [+] [-]

, 2019-01-24 13:53, pirms 5 gadiem
Vēlviens bērns? Cerams nekas nopietns...