Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs vēl nav runājis par ilgāku līgumu

Ints Megnis
Ints Megnis

Sulšērs vēl nav runājis par ilgāku līgumu
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: AP/Scanpix

Norvēģu speciālists Ūle Gunnars Sulšērs atzīst, ka vēl nav runājis ar "Manchester United" komandu par ilgāku līgumu, tomēr viņš labprāt tādu noslēgtu, speciālists piektdienas rītā pauda preses konferencē.

Pirmdien no amata tika atbrīvots līdzšinējais komandas galvenais treneris Žuzē Morinju, un uzreiz tika pavēstīts, ka šobrīd tiks iecelts tikai pagaidu treneris, kurš ar komandu strādās līdz sezonas beigām. Šo mēnešu laikā kluba vadība turpinās meklēt galveno treneri, kuram uzticēt komandas vadību ilgtermiņā. Dienu vēlāk šādi pienākumi tika uzticēti norvēģim.

45 gadus vecajam Sulšēram pašlaik joprojām ir līgums ar Norvēģijas klubu "Molde", kurā viņam būtu jāatgriežas nākamajā vasarā.

"Es saprotu, ka ir daudzi treneri, kuri labprāt trenētu "Manchester United"," viņš teica. "Esmu viens no tiem, tomēr mēs par to neesam runājuši."

"Kad viņi man piezvanīja, nedomāju divreiz. Man ir gods un privilēģija palīdzēt klubam pāris mēnešus," pauž norvēģis.

Sulšērs pārņēmis savu bijušo komandu, kad tā atrodas premjerlīgas sestajā vietā, no ceturtajā pozīcijā esošās "Chelsea" jau atpaliekot par 11 punktiem. "Vēlos, lai spēlētāji saprot, kā es vēlos redzēt viņus spēlējam. Tad sasniegsim rezultātus," norvēģis atbildēja uz jautājumu vai vēlas sezonu noslēgt četriniekā. "Es pašlaik neizvirzīšu nekādus mērķus."

45 gadus vecais Sulšērs 2007. gadā tieši "Manchester United" rindās noslēdza spēlētāja karjeru un drīz kļuva par treneri. Anglijā Sulšērs strādājis par "Manchester United" rezerves komandas treneri, bet 2014. gada janvārī kļuva par "Cardiff City" galveno treneri. Pirmā pieredze kā Premjerlīgas trenerim gan nebija pozitīva, jo Kārdifas komanda izkrita līgu zemāk. Nākamās sezonas sākumā, slikti sākot Anglijas Čempionāta sezonu, Sulšērs atkāpās.

Līdz šim Sulšērs bija Norvēģijas kluba "Molde" galvenais treneris. Ar komandu pirmo reizi Sulšērs pirmo reizi strādāja no 2011. līdz 2014. gadam, bet tagad bijis ar komandu no 2015. gada. Pagājušajā sezonā "Molde" Norvēģijas čempionātā palika otrajā vietā, no čempiones "Rosenborg" atpaliekot par pieciem punktiem. Eiropas līgas kvalifikācijā "Molde" apstājās soli pirms iekļūšanas grupu turnīrā. "Play-off" kārtā norvēģu vienība divu spēļu summā ar 3:4 piekāpās Sanktpēterburgas "Zenit".

  +3 [+] [-]

, 2018-12-21 13:16, pirms 5 gadiem
Slepkava ar bērna seju vairs pēc bērna neizskatās.

     [+] [-]

, 2018-12-21 14:47, pirms 5 gadiem
Kamēr Mouriņjo vēl brīvs steidzīgi jāpiesaista Latvijas vilkiem !