Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bijušais Mančestras "United" kapteinis Kīns: "Spēlētāji pameta Morinju zem autobusa"

Agris Suveizda

Bijušais Mančestras "United" kapteinis Kīns: "Spēlētāji pameta Morinju zem autobusa"
Rojs Kīns. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP/BBC. Anglijas Premjerlīgas futbola granda Mančestras "United" futbolisti ir līdzvainīgi galvenā trenera Žuzē Morinju atlaišanā, raidsabiedrībai BBC sacīja komandas bijušais kapteinis Rojs Kīns.

"Futbolisti aizgāja pašplūsmā un slēpās aiz trenera muguras. Viņi pameta viņu zem autobusa," stāstīja Kīns. "Saka, ka Morinju bija nesaskaņas ar futbolistiem. Protams, ka būs nesaskaņas ar tādiem futbolistiem, kuri pieņemas svarā, netrenējas un nestrādā. Kauns par tādiem spēlētājiem."

55 gadus vecais Morinju Mančestras klubā strādāja kopš 2016.gada, tomēr šosezon vienībai neklājas spoži, turklāt bieži kritikas krustugunīs nonāca tieši komandas galvenais treneris, kuram bijuši pārmetumi ne tikai par rezultātiem, bet arī spēles stilu. "Neesmu Mourinju lielākais fans, nepārprotiet mani. Bet es neciešu futbolistus, kuri slēpjas aiz saviem aģentiem, draugiem un medijiem. Tas ir absurds, patiešām," uzsvēra Kīns.

Kīns "United" sastāvā septiņas reizes tika kronētas par Premjerlīgas čempionu, četras reizes uzvarēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā un arī vienu reizi UEFA Čempionu līgā. "Mūsdienu futbolisti nav tikai fiziski vāji, viņi ir arī vāji kā cilvēciskas būtnes. Viņiem nevar pateikt ne vārdiņa. Mūsu laikos nekas tāds nenotiktu, jo mums bija raksturs un līderi. Mēs neciestu futbolistus, kuri sevi neatdotu laukumā," teica Kīns, kurš "United" pārstāvēja no 1993. līdz 2005.gadam.

Mančestras komanda ar 26 punktiem 17 spēlēs Premjerlīgas kopvērtējuma tabulā ieņem sesto vietu, bet no pirmā četrinieka, kas garantētu vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgā, "United" atpaliek 11 punktus. Mančestras vienība iekļuvusi šīs sezonas UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, kur tiksies ar Francijas komandu Parīzes "Saint-Germain".

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: kangarz

  +3 [+] [-]

, 2018-12-21 23:31, pirms 5 gadiem
Taisnību saka, bet mūsdienās grūti teikt taisnību, jo kāds var apvainoties

  +3 [+] [-]

, 2018-12-21 23:51, pirms 5 gadiem
Man škiet United tieši viņu vajadzēja par treneri, lai pārmāca izlutinātos futbolists un iemāca mīlēt spēli un smagi strādāt, lai kaut ko sasniegtu.
Taisnibu viņš saka - šobrīd futbolisti ir mentāli vājāki kā agrāk un atļaujas daudz vairāk un tādēļ arī rodas visādi negribu un nevaru.
GGMU

  +2 [+] [-]

, 2018-12-22 00:15, pirms 5 gadiem
Taisnība vien ir. Daudzi jaunie vājiem diegiem šūti.

  -3 [+] [-]

, 2018-12-22 07:24, pirms 5 gadiem
kangarz rakstīja: Pašol tas Kīns nah*j.. kurš to lohu klausās???
PATS AR SEVI RUNĀ, ĀPSI?

  +1 [+] [-]

, 2018-12-22 11:49, pirms 5 gadiem
darbagalds rakstīja: PATS AR SEVI RUNĀ, ĀPSI?
nea,ar tādu tizleni kā tu!

  -1 [+] [-]

, 2018-12-22 14:58, pirms 5 gadiem
Kangaru lohs.