Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

FK "Ķekava" panāk līderes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ķekava" panāk līderes
FK "Ķekava"
Foto: kekavasdamas.wordpress.com

Latvijas Florbola čempionātā šodien notika viena sieviešu Virslīgas spēle, kurā spēkiem mērojās abas Ķekavas novada komandas - "Ķekavas Bulldogs" un FK "Ķekava". Uzvaru ar 8:5 izcīnīja "Ķekava", kura nu ar 15 punktiem turnīra tabulā panākusi līderi "Rubeni". Uzvarētāju labā 3 (2+1) punktus guva Gundega Vancāne.

Ķekavas derbijā traumas dēļ šoreiz nevarēja piedalīties "Ķekavas Bulldogs" un visas Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja Inga Ametere. Tomēr arī bez viņas buldodzes atzīstami turējās, pēc pirmā perioda zaudējot "Ķekavai" tikai ar 2:3, bet otrās trešdaļas sākumā – ar 3:4. Cīņas turpinājumā uzbrukumā veiksmīgāk darbojās FK "Ķekava", kam pēc otrā perioda bija triju vārtu pārsvars (6:3), kas tika saglabāts arī pēdējā spēles nogrieznī – 8:5.

Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīta Gundega Vancāne, kura ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Pa diviem punktiem guva viņas komandas biedrenes Alīna Logina, Sintija Kalvāne un Elīna Drēziņa. "Ķekavas Bulldogs" sastāvā labākās spēlētājas tituls tika Aijai Vancānei, kurai arī 3 (2+1) punkti, bet viņas māsa Līga Vancāne izcēlās ar 2 (1+1) punktiem. Pēc šī panākuma FK "Ķekava" ir 15 punkti – tikpat, cik turnīra līderei "Rubenei".

Izmantotie resursi:
floorball.lv