Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņa "Flames" piedzīvo ceturto zaudējumu šosezon

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņa "Flames" piedzīvo ceturto zaudējumu šosezon
Ralfs Rūsiņš. Foto: liberty.edu/flames

Libertī "Flames" amerikāņu futbola komanda, kuru pārstāv Latvijas sportists Ralfs Rūsiņš, vakardien piedzīvoja savu ceturto zaudējumu NCAA čempionātā, ar 14:42 piekāpjoties Luiziānas-Lafajetas "Ragin Cajuns" vienībai.

Iepriekšējā nedēļā Libertī "Flames" bija atpūta, lai jau šonedēļ sāktu noslēdzošo sezonas posmu, t.i., aizvadītu pēdējās regulārās sezonas cīņas un sagatavotos kausu izcīņas spēlei.

Sākt šo sezonas daļu ar uzvaru viņiem gan neizdevās, jo Luiziānas-Lafajetas "Ragin Cajuns", kuri spēlēja izbraukumā, izrādījās labāki un tika pie uzvaras ar 42:14. Jāsaka, ka Libertī komandai jau no spēles ievada nebija daudz cerību uz panākumu, jo "Ragin Cajuns" izvirzījās vadībā ar 21:0 un visu spēli arī turēja oponentus drošā attālumā. Abus piezemējumus "Flames" komanda guva pēc Malīka Vilisa un Kevina Šā sadarbībām.

Jāpiebilst, ka ar šo zaudējumu ir pārtrūkusi Liberī komandas uzvaru sērija, jo iepriekšējos 15 mačos, kas norisinājās viņu laukumā, "Flames" bija pratuši uzvarēt.

Aizsardzības līnijas spēlētājs Ralfs Rūsiņš šo maču noslēdza ar četriem veiktiem tvērieniem un 2021. gada sezonā kopumā viņa kontā ir 33 tvērieni. Tāpat Ralfs ir veicis trīs sekus, kas ir viņa NCAA karjeras sezonas rekords.

Libertī universitātes futbola komanda noslēgs regulāro sezonu savās mājās ar maču pret Vestpointas militārās akadēmijas komandu, jeb, kā to sauc ASV, Armijas komandu. Tā kā "Flames" ir garantējuši sev pozitīvu uzvaru un zaudējumu bilanci, tad šī komanda var tikt izvēlēta dalībai tradicionālajās kausu spēlēs, kas nozīmē, ka Virdžīnijas štata komandai būs jāaizvada vēl viens mačs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/