Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI līgā: Savējais starp svešajiem, svešais starp savējiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgā: Savējais starp svešajiem, svešais starp savējiem
Foto: floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem notiks trīs mači – Liepājā, Talsos un Cēsīs. Interesanti, ka katrā no mājinieku komandām ir pa vienam florbolistam, kurš vēl pirms pavisam nesen bija tieši šīvakara pretinieku līderis: Liepājas "Kuršos" – baušķenieks Rolands Kovaļevskis, "Talsos/Krauzerā" – ķekavietis Matīss Jansons, bet Cēsu "Lekringā" – lielvārdietis Artis Savins. Spēli no Liepājas starp "Kuršiem" un "Bausku" internetata TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:00 "Kurši" – "Bauska" (Liepājas OC)

Liepājas "Kurši" (9.) deviņās spēlēs tikusi pie 11 punktiem. Šobrīd liepājniekiem ir divi zaudējumi pēc kārtas - iepriekšējā mačā viņi savā laukumā tikai pēcspēles metienos ar 5:6 piekāpās Cēsu "Lekringam". Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 19 (10+9) punktiem ir Ričards Dēvits, bet tieši šodien "Kuršu" rindās debitēs Bauskas komandas līdz šim labākais punktus guvējs Rolands Kovaļevskis (22 (12+10)).
"Bauska" (7.) desmit spēlēs savākusi 12 punktus. Iepriekšējā mačā Bauskas florbolisti Kocēnos ar 5:9 atzina vietējās "Rubenes" pārākumu. Pēc Kovaļevska aiziešanas rezultatīvākā spēlētāja gods nonācis pie Valda Vāvera, kuram 14 (9+5) punkti.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 "Talsi/Krauzers" – "Ķekavas Bulldogs" (Talsu VĢ)

"Talsi/Krauzers" (10.) desmit spēlēs izcīnījusi 11 punktus, bet šobrīd piedzīvojusi jau trīs zaudējumus pēc kārtas. Iepriekšējā mačā talsenieki viesos ar 3:7 piekāpās čempionāta līderei "Lielvārdei". Rezultatīvākais Talsu komandā ar 17 (14+3) punktiem ir Krišs Treimanis. Bijušais "Ķekavas Bulldogs" uzbrucējs Matīss Jansons Talsu komandā paspējis aizvadīt vienu spēli, kurā izcēlās vien ar diviem noraidījumiem.
"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi desmit mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau seši zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi savā laukumā 3:13 zaudēja Rīgas komandai "Mogo-RTU/Rockets". Šobrīd rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 13 (8+5) punktiem ir Oskars Repke.

Pulksten 18:00 "Lekrings" – "Lievārde" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (3.) deviņās spēlēs tikusi pie 19 punktiem. Iepriekšējā mačā cēsnieki Liepājā tikai pēcspēles metienos ar 6:5 uzvarēja "Kuršus". Rezultatīvākais komandā ar 18 (6+12) punktiem ir Andris Malkavs. Bijušais lielvārdietis Artis Savins jaunās komandas sastāvā šosezon savācis 10 (7+3) punktus.
"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau deviņas uzvaras pēc kārtas (28 punkti). Pēdējais panākums tika gūts savā laukumā pār komandu "Talsi/Krauzers" – 7:3. Lielvārdietis Toms Akmeņlauks ar 31 (21+10) punktiem ir rezultatīvākais visā līgā, arī viņa komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 87.29% atvairītu metienu ir labākais visā līgā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 13:00 "Ķekavas Bulldogs" – FK "NND" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (4.) aizvadījusi septiņus mačus, izcīnot deviņus punktus. Iepriekšējā mačā "Ķekavas Bulldogs" viesos ar 8:2 sakāva LiepU florbolistes. Ar šīsdienas pretiniecēm ķekavietes šosezon reizi jau tikušās, piedzīvojot zaudējumu ar 2:5.
Rezultatīvākās Ķekavas komandā un visā līgā ir divas buldodzes - 22 (13+9) punktus sakrājusi Inga Ametere, bet Līgas Vancānes pūrā 17 (10+7) punkti.
Rīgas FK "NND" (3.) čempionātā aizvadījusi septiņas spēles, tiekot pie 11 punktiem. Šobrīd rīdziniecēm divi zaudējumi pēc kārtas, pēdējais no tiem piedzīvots savā laukumā pret Kocēnu "Rubeni" – 3:4 papildlaikā. Rezultatīvākās "NND" rindās ar astoņiem punktiem katrai ir Ieva Priede un Karīna Saidova. Rīgas komandas vārtsardze Liāna Aldiņa ar 92.86% atvairītu metienu ir labākā visā līgā.

Pulksten 19:00 FK "Ķekava" - LiepU (Ķekavas SN)

FK "Ķekava" (1.) septiņās spēlēs savākusi 19 punktus, šobrīd ķekavietēm divas uzvaras pēc kārtas. Iepriekšējā mačā Ķekavas komanda savā laukumā ar 6:3 uzvarēja "Rīgas Lauvas". Rezultatīvākā Ķekavas komandā ar 14 punktiem katrai ir Ieva Jurkāne un Gundega Vancāne. Ķekaviešu vārtsardze Jogita Gindra ar 90.91% atvairītu metienu ir otrā labākā čempionātā.
LiepU (6.) florbolistes čempionāta sešās spēlēs izcīnījušas tikai vienu uzvaru un trīs punktus. Šobrīd Liepājas komanda piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas, pēdējais no tiem bija viesos pret "Ķekavas Bulldogs" – 2:8. LiepU rezultatīvākā spēlētāja ar 7 (6+1) punktiem ir Kate Gārde.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...