Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pujacam kārtējā uzvara; Masaļskim panākums pēcspēles metienos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pujacam kārtējā uzvara; Masaļskim panākums pēcspēles metienos
Georgijs Pujacs
Foto: hawk.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē pie kārtējā panākuma tika Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard", kas viesos pieveica spēcīgo Magņitogorskas "Metallurg" (2:1). Savukārt citā spēlē latviešu vārtsarga Egdara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Yugra" viesos papildlaikā uzveica pastarīti Jekaterinburgas "Avtomobilist" (2:1).

Jekaterinburgas "Avtomobilist" - Hantimansijskas "Yugra"

Pirmā trešdaļa ritēja līdzīgā spēlē, kur mazliet veiksmīgāki izrādījās viesi, 10. minūtē realizējot skaitlisko vairākumu (0:1). Otrās trešdaļas sākumā mājinieki metās uzbrukumā, un viņu spiediens 32. minūtē vainagojās ar rezultāta izlīdzināšanu. Vidus trešdaļas turpinājumā aktīvāki bija hantimansijskieši, tomēr līdz pēdējam lielajam pārtraukumam rezultāts uz tablo palika iepriekšējais (1:1). Pēdējā perioda pirmajā pusē iniciatīva piederēja mājiniekiem, tomēr bīstamu momentu bija maz, tikmēr viesi līdz sakarīgam metienam netika. Pēdējās minūtēs risinājās līdzīga spēle, un pamatlaika noslēgumā arī uz tablo bija līdzsavars (1:1). Papildlaikā uzmanīga spēlē noveda līdz pēcspēles metieniem, kuros veiksmīgāki bija hantimansijskieši (1:2).

Edgars Masaļskis vārtos bija visu spēli un atvairīja 32 no 33 metieniem. Hantimansijskas "Yugra" ar 27 spēlēs izcīnītiem 37 punktiem vairs tikai par trim punktiem atpaliek no labāko astoņnieka KHL Austrumu konferencē.

Magņitogorskas "Metallurg" - Omskas "Avangard"

Jau mača 2. minūtē viesus vadībā izvirzīja Krievijas izlasē un NHL rūdītais Aleksandrs Frolovs. Pirmajā periodā kopumā ritēja līdzvērtīgu komandu spēkošanās, kas noslēdzās ar omskiešu minimālu pārsvaru (0:1). Otrajā periodā bija tāda pati aina kā mača pirmajā nogrieznī, un atkal mazliet veiksmīgāki bija viesi, kuri 37. minūtē panāca it kā neloģisko 0:2. Minūti pirms lielā pārtraukuma tasinīgumu kaut nedaudz atjaunoja krievu superzvaigzne Segejs Gončars (1:2). Arī trešā perioda pirmajā pusē turpinājās līdzīga cīņa, noslēguma fāzē magņitogorskieši centās izdarīt spiedienu, bet omskieši to slāpēja ar prettriecieniem. Mača galotnē mājinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr viesiem izdevās nosargāt uzvaru (1:2).

Georgijs Pujacs laukumā pavadīja 20 minūtes un 31 sekundi, kas bija trešais lielākais spēles savā komandā. Pujacs pa vārtiem nemeta un nopelnīja divas soda minūtes. Omskas "Avangard" ar 28 spēlēs izcīnītiem 53 punktiem KHL Austrumu konferencē konferencē ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +6 [+] [-]

, 2012-11-21 17:36, pirms 11 gadiem
Edža malacis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-21 19:06, pirms 11 gadiem
Pēc ilgiem laikiem sakārojās uzlikt optibetā skanīgo uz Omsku un Dinamo, še tev Dinamo atkal pa veco druvu mizā un 50nieks gar degunu!!! Veiksmi puišiem izbraukumā!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-21 20:08, pirms 11 gadiem
Ģynama ir zaudētāji, kuriem vieta ir LV otrajā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-21 20:20, pirms 11 gadiem
simeks2 rakstīja: Edžai super-spēle
Edžam nevis Edžai. Edža nav vecene.