Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis izlaiž spēli, Tarasovs – pirmais "Dynamo" spēlētājs ar četriem vārtiem kopš 1984. gada

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indrašis izlaiž spēli, Tarasovs – pirmais "Dynamo" spēlētājs ar četriem vārtiem kopš 1984. gada
Miks Indrašis. Foto: Dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" šodien izbraukumā ar 5:1 pieveica Habarovskas "Amur", paceļoties uz Rietumu konferences otro vietu.

Miks Indrašis šodien nespēlēja, viņa vietu trešajā maiņā pie Vladimira Brjukvina un Igora Poligalova ieņemot šosezon bez punktiem esošajam Andrejam Aleksejevam. Indraša kontā šosezon ir 18 mačos sakrātie septiņi punkti. Iepriekšējā mačā "Dynamo" viesos ar 2:1 pieveica "Kunlun Red Star", un latvietis ar četriem metieniem bija aktīvākais komandā.

Habarovskā par galveno varoni kļuva Daniils Tarasovs, kurš iemeta četrus no pieciem "Dynamo" vārtiem. Sezonas pirmajās 11 spēlēs viņš sāncenšu vārtsargus nebija pārspējis. Tarasovam karjeras laikā bija piecas spēles, kurās viņš izcēlās divas reizes, bet trīs vai četrus vārtus viņš nebija guvis nekad. Tā bija pirmā reize kopš 1984. gada, kad "Dynamo" spēlētājs vienā mačā iemet četras ripas.

Divas ripas Tarasovs iemeta vairākumā, un visos vārtos viņam piespēlēja Vadims Šipačovs, kurš ir KHL rezultatīvākais spēlētājs. Tagad centra uzbrucēja kontā ir 21 mačā sakrātie 26 punkti. Ar trim piespēlēm izcēlās Dmitrijs Jaškins. Čehijas izlases uzbrucējs spēlēja pirmajā maiņā kopā ar Tarasovu un Šipačovu.

Pateicoties uzvarai, "Dynamo" izdevies kļūt par savas divīzijas līderi un pacelties uz Rietumu konferences otro vietu. 21 spēlē sakrāti 25 punkti.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-21 17:06, pirms 4 gadiem
Pateicoties uzvarai, "Dynamo" izdevies kļūt par savas divīzijas līderi un pacelties uz Austrumu konferences otro vietu. 21 spēlē sakrāti 25 punkti.

Austrumu???
SC pērles turpinas.