Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gortats: ""Suns" ir sliktākā organizācija, kurā esmu spēlējis"

Andrejs Siliņš

Gortats: ""Suns" ir sliktākā organizācija, kurā esmu spēlējis"
Marcins Gortats "Suns" rindās 2013. gada rudenī. Foto: AP / Scanpix

Poļu basketbolists Marcins Gortats, kurš pagaidām ir bez līguma, norādījis, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" bijis sliktākais organizācijas ziņā, kurā nācies spēlēt.

Gortatu 2005. gadā draftēja tieši "Suns", taču vēlāk tiesības uz spēlētāju aizmainīja uz Orlando "Magic". Floridas komandā 2007. gadā arī sākās Gortata NBA karjera. Trīs ar pusi sezonas vēlāk "Magic" aizmainīja Gortatu atpakaļ uz "Suns". Tur polis pavadīja nākamās divarpus sezonas. 2011./2012. gada sezonā Fīniksas komandas sastāvā Gortats aizvadīja rezultatīvāko sezonu karjerā, vidēji gūstot 15,4 punktus, kā arī izcīnot 10,0 atlēkušās bumbas.

2013. gada rudenī Gortatu aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards", bet pagājušo sezonu 211 centimetrus garais centrs pavadīja Losandželosas "Clippers" rindās. Šajā starpsezonā Gortats nespēja atrast jaunu līgumu, bet arvien ir atvērts piedāvājumiem. Kamēr tādu vēl nav, 35 gadus vecais basketbolists neatsaka intervijas.

Viesojoties vienā no poļu podkāstiem, Gortats slikti izteicās par "Suns" klubu. "Basketbola ziņā viss bija lieliski, bet, ja runa ir par visu pārējo, "Suns" bija sliktākā organizācija, kādā esmu spēlējis," Gortats bija nesaudzīgs pret Arizonas klubu. "Domāju, ka tas nav mainījies joprojām, jo daži cilvēki joprojām vada šo komandu."

Gortats, kurš NBA karjeras laikā nopelnījis gandrīz 83,8 miljonus dolāru, Eiropā spēlējis Lodzas klubā, kā arī vācu vienībā Ķelnes "RheinStars". Pagaidām basketbolists neapsver iespēju atgriezties kādā no Vecā kontinenta klubiem un varētu būt vērtīgs papildinājums kādam NBA klubam ne tik daudz laukumā, cik kā mentors gados jaunākiem spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://clutchpoints.com

  -1 [+] [-]

, 2019-10-21 21:52, pirms 4 gadiem
Polju lodaamurs😅

  +3 [+] [-]

, 2019-10-21 23:23, pirms 4 gadiem
lai aiziet pie NYK, ta redzēs, kas ir slikta organizācija 😂

     [+] [-]

, 2019-10-21 23:29, pirms 4 gadiem
Kokapstrādes meistars Otomārs rakstīja: lai aiziet pie NYK, ta redzēs, kas ir slikta organizācija 😂
Dolans vismaz neprasa no pilsētas naudu kluba arēnas vajadzībām,un draudēšanu pamest Fīniksu

  +2 [+] [-]

, 2019-10-22 00:07, pirms 4 gadiem
Kokapstrādes meistars Otomārs rakstīja: lai aiziet pie NYK, ta redzēs, kas ir slikta organizācija 😂
tas, ka ir slikts īpašnieks nenozīmē, ka organizācija ir slikta

  +1 [+] [-]

, 2019-10-22 18:31, pirms 4 gadiem
Real Rebel rakstīja: tas, ka ir slikts īpašnieks nenozīmē, ka organizācija ir slikta
zivs, kā zināms, pūst no galvas. Dolanam basketbols diez ko neinteresē un tādēļ šobrīd par komandu NYK gādā divi karjeras nēģerēni, kuri bez melošanas un muļķīgu plānu kalšanas neko nespēj izdarīt. Savs amats jāsaglabā par katru cenu, pat ja jāaizmaina uz Mavericks divi ļoti spēcīgi spēlētāji. Un organizācija NYK ir patiešām slikta, ja reiz divi top franšīzes spēlētāji uz Knicks pat nepaskatījās, bet aizgāja uz Bruklinas Nets.

     [+] [-]

, 2019-10-28 07:57, pirms 4 gadiem
'Spēcīgi' poļa argumenti. Ja sāki notirst, tad pamato kāpēc, nevis lej ūdeni...