Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Madridē tagad izdzīvoju medusmēnesi, ceru šeit palikt ilgus gadus"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ančeloti: "Madridē tagad izdzīvoju medusmēnesi, ceru šeit palikt ilgus gadus"
Karlo Ančeloti pasniedzot bumbu Edenam Azāram. Foto: Pablo Morano/Reuters/Scanpix

Spānijas "La Liga" līderes Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti spāņu laikrakstā "Marca" izteicis apmierinātību ar atgriešanos jau iepriekš vadītajā vienībā, atklājot, ka komandai ir ļoti laba iekšējā ķīmija.

"Man šobrīd "Real" ir medusmēnesis, ceru šeit palikt ilgus gadus. Kā jau visos citos klubos, arī mums bija grūtības sezonas sākumā, taču ar mums ir lieliska komandas iekšējā ķīmija, kā arī priekšzīmīgs raksturs, kas mums ļāvis pārvarēt sarežģītus brīžus spēlēs," izteicās 62 gadus vecais itāļu speciālists.

Madrides Karalisko klubu iepriekš no 2013. līdz 2015. gadam trenējušais Ančeloti komentēja lielāko zvaigžņu [Lionela Mesi, Serhio Ramosa - aut. piez.] aiziešanu no Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu grandiem: ""La Liga" vasaras gaitā pazaudēja vairākus izcilus spēlētājus, taču domāju, ka viņu vietā mūsu līgā izaugs jaunas zvaigznes. Viena no tādām ir mūsu pašu uzbrucējs Vinisiuss Žuniors [21 gadu vecais brazīlietis sezonu sācis ar pieciem vārtu guvumiem piecās "La Liga" spēlēs - aut. piez.].

Visās Eiropas "lielā piecinieka" līgās strādājušais Ančeloti ironiski komentēja izskanējušo ieceri rīkot FIFA Pasaules kausu ik pēc diviem nevis četriem gadiem, kā tas notiek šobrīd: "Kamēr esam šim jautājumam pieskārušies - kāpēc gan Pasaules kausu nerīkot ik pēc gada? Ja runājam nopietni, tad spēļu kalendārs ir liela problēma, ir daudz "lieku" spēļu. FIFA un UEFA būtu par to savā starpā jārunā, jo spiediens uz spēlētājiem pašreizējā situācijā ir pārāk liels."

Ančeloti atklāja, ka ir pozitīvi noskaņots par to, ka viņa kolēģis Žuzē Mourinju kļuvis par Itālijas A sērijas kluba "Roma" stūrmani, jo "tā esot īstā vieta Mourinju raksturam un futbola filozofijai". Ančeloti novēlēja veiksmi gan "Romai", gan "Milan" klubam, ko no 2001. līdz 2009. gadam vadīja pats, piebilstot, ka A sērija šosezon ir ļoti konkurētspējīgs turnīrs.

Madrides "Real" ar 13 punktiem piecos mačos ir Spānijas čempionāta līdere. UEFA Čempionu līgas grupu turnīru madridieši iesāka ar galotnē gūtiem vārtiem un 1:0 panākumu pār Milānas "Inter".

Izmantotie avoti:
https://www.marca.com/en/football/r...

     [+] [-]

, 2021-09-21 18:55, pirms 3 gadiem
Karlo to tiešām ir pelnījis.