Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Lech" pirms mača pret "Valmieru" zaudē Ekstraklases sezonas atklāšanas mačā

Andrejs Siliņš

"Lech" pirms mača pret "Valmieru" zaudē Ekstraklases sezonas atklāšanas mačā
Mikaels Išaks. Foto: Lech Poznan

Pirms nākamnedēļ Polijā paredzētās UEFA Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas spēles pret Latvijas klubu "Valmiera" piektdien pirmajā Ekstraklases sezonas spēlē Poznaņas "Lech" viesos nenoturēja vadību un ar 1:2 piekāpās "Zaglebie" vienībai.

"Lech", kam pirmajā puslaikā piederēja visai ievērojams pārsvars, atklāja spēles rezultātu tikai puslaika kompensācijas laikā, kad zviedru uzbrucējs Mikaels Išaks no soda laukuma vidus raidīja bumbu kreisajā apakšējā vārtu stūrī. Arī otrajā puslaikā viesi no Poznaņas bija aktīvāki, tomēr meistarīgāk nospēlēja mājinieki.

Spēles beigu daļā piecu minūšu laikā "Zaglebie" guva divus vārtus - abus pēc stūra sitieniem un ar galvu. Viesu centieni izglābties un izraut vismaz neizšķirtu cieta neveiksmi, un vicečempioni "Lech" sāka jauno sezonu ar zaudējumu 1:2.

"Lech" un "Valmieras" duelis Poznaņā paredzēts 27. augustā.