Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA čempione ''Bucks'' zaudē vienu no līderiem - Midltonam ceļgala savainojums

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NBA čempione ''Bucks'' zaudē vienu no līderiem - Midltonam ceļgala savainojums
Kriss Midltons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' spēlētājam Krisam Midltonam konstatēts kreisā ceļgala mediālās kolaterālās saites sastiepums, vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Pašreizējā čempione šonakt aizvadīja otro sērijas spēli pret Čikāgas ''Bulls'' un cieta zaudējumu savā laukumā ar rezultātu 110:114. Uz ģērbtuvēm jau ceturtā ceturkšņa vidusdaļā devās Midltons, kurš iedzīvojās traumā.

Lai gan sākotnēji šķita, ka savainojums nav nopietns, nu nav zināms vai sportists vispār varēs atgriezties laukumā šajā sērijā. Basketbolistam, visticamāk, tuvākajā laikā tiks veiktas dažādas pārbaudes, lai noskaidrotu nepieciešamo rehabilitācijas laiku, kā arī to, cik sastiepums ir nopietns.

Midltons regulārajā sezonā aizvadīja 66 spēles, izceļoties vidēji katrā no tām ar 20.1 gūtu punktu, 5.4 atlēkušajām bumbām, 5.4 rezultatīvām piespēlēm, 1.2 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts pret Čikāgas ''Bulls'' ir 1:1. Trešais mačs tiks aizvadīts jau naktī uz sestdienu, kad mājinieces statusu uzņemsies buļļi. Spēles sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.