Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ar Bertānu kašķi meklējušais Moriss tiek izpirkts un plāno doties uz "Lakers"

Emils Ozerinskis

Ar Bertānu kašķi meklējušais Moriss tiek izpirkts un plāno doties uz "Lakers"
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Markīfu Morisu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Detroitas "Pistons" vienojusies ar spēka uzbrucēju Markīfu Morisu par basketbolista līguma izpirkšanu, dodot spēlētājam iespēju meklēt darbu starp šīs sezonas titula pretendentēm.

Detroitas "Pistons" turpina plucināt savu komandas sastāvu. Pirms maiņu darījumu termiņa beigām "Pistons" aizmainija savu šīs sezonas produktīvāko spēlētāju Andre Dramondu uz Klīvlendas "Cavaliers" pret praktiski bezvērtīgiem spēlētājiem. Pēc maiņu termiņa beigām "Pistons" izpirka Redžija Džeksona līgumu, ļaujot saspēles vadītājam kravāt somas uz Losandzēlosas "Clippers". Savukārt nu pienākusi kārta arī Markīfa Morisa līguma izpirkšanai. Moriss potenciāli varētu doties uz Losandželosas "Lakers", kas radītu pamatīgu drāmu Morisu ģimenē, jo Markuss Moriss no Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts tieši uz "Clippers".

30 gadus vecais Markīfs šajā sezonā aizvadīja "Pistons" rindās 44 spēles, vidēji gūstot 11 punktus un izcīnot 3,9 atlēkušās bumbas.

Lai gan Markīfa brālis aizvadītajā vasarā "piečakarēja" Sanantonio "Spurs", liekot Teksasas komandai aizmainīt Dāvi Bertānu uz Vašingtonu, bet pats pēc tam laužot solījumu spēlēt Grega Popoviča trenētajā komandā, tieši Markīfs šosezon vairākos gadījumos laukumā salecies ar Bertānu. Divās dažādās spēlēs Bertāna un Markīfa Morisa savstarpējā spēle aizritēja ar fiziskiem asumiem un mutiskām "laipnībām".

Pēdējā abu basketbolistu savstarpējā tikšanās noslēdzās ar nesportisko piezīmi, pēc kuras Markīfs Moriss priekšlaicīgi tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm atvēsināt sakarsušo galvu.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-21 23:31, pirms 4 gadiem
Preteklis! Žēl ka burvjos nav kāds kambalveidīgais....

     [+] [-]

, 2020-02-22 10:14, pirms 4 gadiem
Priekš kam LAL tāds ir vajadzīgs? Nesaprotu.

     [+] [-]

, 2020-02-22 10:38, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Priekš kam LAL tāds ir vajadzīgs? Nesaprotu.
PO kakraz derēs,jo Kuzma kinda sux

     [+] [-]

, 2020-02-22 17:15, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Priekš kam LAL tāds ir vajadzīgs? Nesaprotu.
Tapec ka bracku nedabuja, vins aizgaja uz Clipers. Starp citu, LA grib tikt vala no Kazinsa