Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubene" Igaunijā sakauj "Tartu EMU"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubene" Igaunijā sakauj "Tartu EMU"
Samanta Bērziņa (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā 14uzvaru izcīnījusi Kocēnu "Rubene" kas šodien pretinieču laukumā ar 8:2 sagrāva komandu "Tartu EMU". Kocēniešu rindās ar "hat-trick" izcēlās Paula Egle. Irlavas sporta namā komanda "Irlava/Tukums" uzņēma Cēsu vienību "Lekrings". Ļoti rezultatīvā cīņā panākumu ar 13:6 guva cēsnieces, kuru rindās ar 6 (4+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Olīvija Jarohoviča. Pārliecinošu uzvaru izcīnījusi Rīgas "NND/RJTC", kas šovakar savā laukumā ar 7:1 sakāva FK "Ķekava", uzvarētāju rindās ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Karīna Saidova.

Tartu notikusī spēle starp komandām "Tartu EMU" un "Rubeni" sākās ar to, ka igaunietes jau 1. minūtē pašas ieraidīja bumbiņu savos vārtos – 1:0. 11. minūtē Paula Egle panāca jau 2:0, tā noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas laikā latvietes panāca jau piecu vārtu pārsvaru – 6:1. Visā spēlē "Rubene" svinēja uzvaru ar 8:2.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma komandas kapteine Samanta Bērziņa, kura šajā mačā izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Viņas komandas biedrenei Elīnai Sirmajai 2 (1+1) punkti, bet rezultatīvākā ar trim goliem bija Paula Egle. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 43 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 1. vietā, bet "Tartu EMU" ar 16 punktiem atrodas 5. pozīcijā.

Cēsu "Lekrings" svin uzvaru Irlavā

Cēsu "Lekrings" šodien viesojās pie turnīra pastarītes – komandas "Irlava/Tukums". Spēles rezultātu jau 2. minūtē atklāja irlavnieces Lindas Reinholdes personā – 1:0. 7. minūtē cēsniece Katrīna Dārta Kārkliņa atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1). 11. minūtē Paula Zālmane vēlreiz vadībā izvirzīja mājinieces (2:1), bet līdz pārtraukuma vadību ar 5:2 jau pārņēma Cēsu komanda, kuras labā pa golam iemeta Evelīna Barka un Luīze Raseiceva, bet divus – Olīvija Jarohoviča. Pēc otrās trešdaļas viešņas atradās vadībā ar 10:4, bet visā spēlē triumfēja ar 13:6.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Emīliju Hornu, kura sakrāja 2 (1+1) rezultativitātes punktus. Ar diviem goliem izcēlās Katrīna Dārta Kārkliņa, pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Jolanta Kļava un Džeina Eglīte. 4 (1+3) punkti Betijai Raseicevai, 5 (2+3) punkti viņas dvīņumāsai Luīzei Raseicevai, bet rezultatīvākā ar 6 (4+2) punktiem bija Olīvija Jarohoviča. Labākās spēlētājas balvu irlavnieču rindās saņēma Kristīne Andrējeva, kuras kontā 3 (1+2) punkti. 3 (2+1) punkti Paulai Zālmanei, bet Linda Reinhoelde guva divus vārtus. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 20 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 4. vietā, bet "Irlava/Tukums" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

"Ķekavai" pret "NND/RJTC" tikai goda vārti

Viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle šovakar notika "Rimi" olimpiskajā centrā, kur "NND/RJTC" uzņēma FK "Ķekava". Mača pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – rīdziniece Elīna Dīce vadībā ar 1:0 izvirzīja laukuma saimnieces. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē ķekaviete Viktorija Kuročkina atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija Ķekavas komandas goda vārti. Pēc otrā perioda "NND/RJTC" atradās vadībā ar 2:1, bet visā mačā svinēja uzvaru ar 7:1.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Marta Reke, kura izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Rezultatīvāka par viņu bija tikai Karīna Saidova, koras kontā četras rezultatīvas piespēles. 3 (1+2) rezultativitātes punkti Elīnas Dīces kontā. Par labāko starp ķekavietēm atzina goda vārtu autori Viktoriju Kuročkinu. Pēc šīs uzvaras Rīgas "NND/RJTC" ar 27 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 2.vietā. FK "Ķekava" ar 22 punktiem atrodas 3. vietā.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabula

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.Rubene13112+5634
2.NND/RJTC1394+2827
3.FK Ķekava1486+422
4.Lekrings1468+1320
5.Līgatne1147-1611
6.Irlava/Tukums12012-910

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...