Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīga'' atkal paliek uz nulles un piekāpjas ''Dinamo''

Krišs Upenieks

''Rīga'' atkal paliek uz nulles un piekāpjas ''Dinamo''
Gatis Sprukts
Foto: iihf.com

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) otro spēli divu dienu laikā pret Sanktpēterburgas ''Dinamo'' aizvadīja HK ''Rīga''. Arī šoreiz mūsējie nespēja gūt vārtus, galarezultātā atzīstot pretinieku pārākumu ar minimālu 0:1.

Vakar komanda aizvadīja pirmo spēli pēc garākas četru spēļu izbraukuma sērijas. Tagad mūsējiem paredzēta septiņu mājas spēļu sērija, kuras ievada trešdien mūsējie spēkojās ar Sanktpēterburgas ''Dinamo'' un piekāpās ar 0:3. Šovakar komandas aizvadīja otro savstarpējo spēli.

Mača pirmajā trešdaļā rīdzinieki izturēja divus skaitliskos mazākumus, bet trešdaļas beigu daļā, spēlējot piecatā pret četriem, rīdzinieki ātri iekrita pretuzbrukumā un ielaida pirmo ripu savos vārtos (0:1).

Atlikušajā spēles daļā rīdzinieki turpināja cīnīties ar spēli vairākumā, kas līdzīgi kā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas ''Dinamo'' sagādāja milzīgas problēmas. Minūti un 49 sekundes pirms beigām mūsējiem, esot vairākumā, noņēma arī vārtsargu, taču arī sešu spēlētāju sastāvā vārtus gūt nespēja, piedzīvojot sakāvi ar 0:1.

Rietumu konferences turnīra tabulā komanda ar 40 punktiem 32 spēlēs ieņem 11. vietu. ''Dinamo'' savukārt ar uzvaru izdevās nostiprināties ceturtajā pozīcijā. 24. un 25. janvārī savā laukumā ''Rīga'' spēlēs pret ''Atlanti'' hokejistiem.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2016-01-21 20:59, pirms 8 gadiem
Lielākā daļa no bijušajiem Rīgas hokejistiem, kas nav tikuši tālāk, spēlē LČ. Varbūt kaut kāda intriga radīsies. Atceros, ka senāk LČ spēlēja tie, kas it kā beidza aktīvās sporta gaitas, bet tomēr gribēja kopā uzspēlēt, patusēt utt.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-21 21:16, pirms 8 gadiem
Lč materiāls tur arī lielākoties ir. taču vēl jauni, iespējas ko mainīt pastāv.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-21 21:44, pirms 8 gadiem
Šito spēli redzēju klatienē, žēl, bet maz metām pa vārtiem. Kā ir ta ir, vēl divas mājas spēles, varbūt kas sanāks