Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Sabres" beidzot favorītes lomā, Girgensonam jāpārtrauc sausā sērija

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Sabres" beidzot favorītes lomā, Girgensonam jāpārtrauc sausā sērija
Zemgus Girgensons cīņā ar Kailu Brodzjaku
Foto:AP/Scanpix

Šonakt 2:00 pēc Latvijas laika NHL spēli aizvadīs Zemgus Girgensons, kurš ar punktu guvumu nav izcēlies jau deviņās spēlēs pēc kārtas. Viņa pārstāvētajai Bufalo „Sabres” šī savukārt būs lieliska iespēja izvairīties no četru zaudējumu sērijas.

Girgensona un „Sabres” pretiniekos šoreiz būs Floridas „Panthers”, kura Atlantijas okeāna divīzijā ir tikai par vienu vietu augstāk nekā Bufalo vienība. Tiesa, „Panthers” zemā vieta turnīra tabulā nebija šķērslis, lai vakar ar 5:1 viesos sasistu konferences līderus Pitsburgas „Penguins”.

„Panthers” gan divas uzvaras pēc kārtas nav svinējusi kopš 19. decembra, un iespējams tieši tādēļ bukmeikeri par nedaudz lielāku favorīti uzskata „Sabres”, uz kuras uzvaru koeficents 2,40. Protams, Bufalo priekšrocības ir diezgan acīmredzamas – spēle mājās, ilgāka atpūta -, taču ja reiz Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins palika bezspēcīgi (tikai vieni gūti vārti) Floridas aizsardzības un vārtsarga Skota Klemensena priekšā, tad grūti iztēloties, ka līgas sliktākajai komandai klāsies labāk. Koeficents uz „Panthers” uzvaru 2,65.

Šosezon abas komandas jau aizvadījušas divas spēles (3:1 un 1:2 PM), kurās „Sabres” rezerves vārtsargs Jūnass Enrūts atvairīja 78 metienus un ielaida tikai divus vārtus. Paredzams gan, ka šonakt vieta vārtos tiks dota Raienam Milleram, kurš šosezon spēlē izcili (atvairīti 92,7% pretinieku metienu). Koeficents uz to, ka Floridas štata pārstāvji arī šoreiz gūs tikai vienus (vai nevienus vārtus) ir 3,05.

Pēdējās spēlēs gan „Sabres” var lepoties ar rezultatīvu sniegumu, un pa trim vārtiem gūts pēdējos trīs mačos, tiesa, ne reizi ar to nepietika uzvarai (visās spēlēs zaudēts ar 3:4). „Over 5,5” par kopējo vārtu skaitu šajā spēlē novērtēts ar koeficentu 2,50, „Over 6,5” – ar 4,10. Abas komandas gan pieskaitāmas pie līgas sliktākajām uzbrukuma vienībām („Sabres” ar vidēji spēlē gūtiem 1,70 vārtiem ir 30.vietā, „Panthers” ar 2,24 -28. pozīcijā), taču pēdējo spēļu rādītais hokejs liecina domāt, ka šonakt var gaidīt pretējo.

Rezultativitāti noteikti gaida arī latviešu līdzjutēji, kuriem diez vai garām paslīdējis fakts, ka Zemgus Girgensons punktus nav guvis jau deviņās spēlēs pēc kārtas. Lai arī viņa devums komandai ir iespaidīgs citos rādītājos un hokeja elementos, tomēr no uzbrucēja tiek prasīti vārti. Pagaidām savā pirmajā sezonā NHL Girgensons izcēlies ar 14 punktiem (4+10) 46 spēlēs.

Šonakt arī sagaidāma viena no NHL sīvākajām un vairāk apspriestajām sāncensībām, proti, Ņujorkas derbijs. Pirmajās divās spēlēs uzvaras tika dalīta uz pusēm (3:2 un 3:5), bet šobrīd gan „Rangers”, gan „Islanders” ieskrējusies ne pa jokam, un katra komanda pēdējās 10 spēlēs svinējusi uzvaru septiņas reizes. Bukmeikeri pārliecinošu favorītes lomu atvēl „Rangers” (koeficents 1,92), taču reizes piecas prātīgāk ir likt uz „Islanders” „Double chance” ar līdzīgu koeficentu (1,83). Protams, zemē metams nav arī „Islanders” uzvaras koeficents 3,40. Kā nekā, „Islanders” pēdējās astoņās spēlēs guvusi vidēji 3,5 vārtus.

Augstākā koeficenta sacīkstes – laimē Girgensona kreklu!

No 6.janvāra līdz 26.janvārim piedalies Unibet hokeja augstākā koeficienta sacīkstēs un vinnē Zemgus Girgensona (#28) Bufalo „Sabres” kreklu, kas ļaus tev gūt atzinību citu hokeja līdzjutēju priekšā! Turklāt šajā sacīkstēs piedalīties var tikai Latvijas klienti.

Lai piedalītos, veic vismaz 1 EUR likmi totalizatorā un derību kartītē ir iekļauj vismaz vienu hokeja iznākumu. Jo augstāks vinnējošais koeficients, jo augstāka vieta. Sacīkstes dalībnieks, kuram padosies lielākais laimējušais koeficients, arī iegūs galveno balvu. Sacīkstes laikā būs pieejams kopvērtējums ar labākajiem rezultātiem.

Vairāk informāciju meklē https://lv.unibet.com/betting/promo...

     [+] [-]

, 2014-01-21 18:10, pirms 10 gadiem
4,5 over

  +5 [+] [-]

, 2014-01-21 18:26, pirms 10 gadiem
Cerams Girgensonam pašam ir līdz kaklam bez punktiem kapāt un šodien tas pārtrauksies un būs kāds gols.

     [+] [-]

, 2014-01-21 19:49, pirms 10 gadiem
Par Sabres uzvaru un Girgensona golu!

     [+] [-]

, 2014-01-21 20:13, pirms 10 gadiem
Ja 2.40 mājas spēlē ir favorīti, tad man ir jāsmejas.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-21 20:28, pirms 10 gadiem
Jābūt vārtiem vai piespēlei, obligāti.

     [+] [-]

, 2014-01-21 22:15, pirms 10 gadiem
kur vares redzet?tikai ludzu laba kvalitate/paldies