Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Minesota uzvar 13 vārtu spēlē, Keinam četri punkti, "Hurricanes" izrauj uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Minesota uzvar 13 vārtu spēlē, Keinam četri punkti, "Hurricanes" izrauj uzvaru
Dārijs Kempers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Arizonas "Coyotes" piedzīvojis pirmo zaudējumu ar Teiloru Holu ierindā, Čikāgas "Blackhawks" uzbrukuma līderis Patriks Keins atgriezies rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā, bet Andrejs Svečņikovs pierādījis, ka prot gūt vārtus jebkurā situācijā.

Arizonas "Coyotes" savā laukumā ar 5:8 piekāpās Minesotas "Wild", un komandai tas bija pirmais zaudējums kopš 2018. gada MVP Teilora Hola iemainīšanas no Ņūdžersijas "Devils". Hols tika pie piespēles pirmajos vārtos, un "Coyotes" pēc pirmās trešdaļas bija vadībā ar 1:0, bet ar to izrādījās par maz – gan otrajā, gan trešajā trešdaļā tika ielaisti četri vārti. Papildus neveiksmei laukumā tika piedzīvots zaudējums arī sastāvā – pašās beigās savainojumā iedzīvojās pamatvārtsargs Dārsijs Kempers, kurš aizvada lielisku sezonu. "Wild" rindās gan Matss Cukarello, gan Ēriks Stāls, gan Markuss Folinjo izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm.

Čikāgas "Blackhawks" izbraukumā ar 4:1 pieveica Vinipegas "Jets", un visos vārtu guvumos piedalījās Patriks Keins – viņš pats iemeta ceturto ripu, bet pirmajās trīs izcēlās ar piespēlēm. Tādējādi Keina kontā ir 36 mačos sakrātie 44 punkti, kas dod astoto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Galvgalī joprojām atrodas Konors Makdeivids ar 59 punktiem, bet no viņa minimāli atpaliek komandas biedrs Leons Draizaitls. Pirmās sešas vietas sakrājušas 50 un vairāk punktus.

Karolīnas "Hurricanes" viesos tika galā ar Kolorado "Avalanche" (3:1), pie punktiem tiekot jau septītajā spēlē pēc kārtas. "Hurricanes" savus pirmos vārtus guva trīs minūtes līdz beigām, kad sezonas 15. ripu iemeta Andrejs Svečņikovs, kurš jau divas reizes šosezon paguvis izcelties ar vārtiem lakrosa stilā. Uzvaru pusotru minūti līdz beigām atnesa Džeikobs Slavins, bet punktu ar metienu tukšos vārtos pielika Sebastians Aho.

Punkti septiņās spēlēs pēc kārtas ļāvuši "Hurricanes" iekārtoties Metropolitēna divīzijas trešajā vietā. Priekšā atrodas tikai Vašingtonas "Capitals" un Ņujorkas "Islanders", kas viesos ar 3:2 bullīšos pārspēja Bostonas "Bruins". Tā bija vienīgā spēle, kas noslēdzās pēcspēles metienos, bet piecos mačos uzvarētājs tika noskaidrots pagarinājumā.

20. decembris

SpēleRez.SpēleRez
Bruins – Islanders2:3 PMLightning – Stars3:4 P
Flyers – Sabres6:1Blue Jackets – Kings3:2 P
Senators – Predators5:4 PJets – Blackhawks1:4
Avalanche – Hurricanes1:3Flames – Canadiens3:4 P
Coyotes – Wild5:8Canucks – Golden Knights5:4 P

     [+] [-]

, 2019-12-20 09:45, pirms 4 gadiem
Keins viens tomēr nevar pavilkt visu vezumu. Par kādu miskasti ir pārvērtusies Blackhawks...

     [+] [-]

, 2019-12-20 14:18, pirms 4 gadiem
Kāda tur miskaste. Teju visām komandām ir kāpumi un kritumi, Hawks spīdēja un kausus cēla dažus gadus atpakaļ.